Délmagyar logó

2017. 09. 24. vasárnap - Gellért, Mercédesz 12°C | 17°C Még több cikk.

A haláltól mentette meg a fával való ütközés

Egy brit férfit az mentett meg a haláltól, hogy nagy erővel egy fának ütközött gépkocsija. Ronald Mannt ugyanis az ütközés által kiváltott hatalmas mellkasi ütés hozta vissza az életbe egy potenciálisan végzetes szívinfarktus után. A férfi olyan erővel csapódott a kormánynak, hogy az kettétört.
Ronald Mann három utassal az autójában éppen óránként 50 kilométeres sebességgel ment, amikor szívinfarktust kapott, elvesztette eszméletét, és egy fának vezette gépkocsiját.

A nyugdíjas orvos az ütközés során előreesett, és a kormány hatalmas ütést mért mellkasára. Ez indította újra szívét - írja a The Sun brit bulvárlap.

A brit férfinak szerencséje volt, hogy 10 éves autójában nem volt légzsák. A kinyíló légzsák ugyanis valószínűleg felfogta volna a mellkasára mért hatalmas ütés nagy részét.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mint a borsó meg a héja

Ugyanannak a pulóvernek a női és a férfi változatát vették egymásnak, egymástól függetlenül, meglepetésképp. Ugyanúgy esznek, azaz csak addig tartják a kést a jobb, a villát a bal kezükben, míg összevágják a húst, aztán megcserélik azokat. Feldmann Genovéva és Flohe Róbert több hasonlóságukat jelző dolgot is fel tudna sorolni. Úgy összeillenek, mint a borsó meg a héja. Tovább olvasom