Délmagyar logó

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 25°C Még több cikk.

A hallgatói juttatások rendszeréről

A hallgatói juttatások új rendszeréről szóló nyilatkozatot írtak alá a Felsőoktatási Kerekasztal résztvevői. A juttatások szétosztása alapvetően szociális és teljesítményszempontokat követ. A hallgatók támogatását biztosító bevételből a hallgatói juttatás 35–40 százaléka szociális alapú, ötvenkilenc százaléka teljesítményalapú támogatásra fordítható.

Politikai döntések az ágyszámokról

A regionális egészségügyi tanácsok (RET) többségében politikai döntések születtek, ami sajnálatos, mert a RET-eknek az ott élő emberek érdekeit kell szem előtt tartaniuk – mondta az Egészségügyi Minisztérium államtitkára. Elhangzott: elfogadják a kritikát, hogy a RET-ekben nem tartják megfelelőnek az egészségügyi miniszter javaslatát, ugyanakkor lehetőség van arra, hogy elmondják saját javaslatukat, beszéljenek arról, mit gondolnak az ellátórendszerről.

Elbocsátották, bosszút állt

Tizenötmillió forint rongálási kárt okozott az egyik nyíregyházi cégnek egy volt 34 éves dolgozója, aki azt követően tette tönkre bosszúból a cég berendezéseit, hogy elbocsátották. Most kapták el, és bevallotta, hogy a bejáratról levágta a lakatot, hogy betörés látszatát keltse. (mti)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Cél az eredményesebb játék

Részben a sérülések miatt elmaradt a várakozástól, s a hétcsapatos NB I-ben az ötödik helyen végzett… Tovább olvasom