Délmagyar logó

2017. 09. 23. szombat - Tekla 11°C | 19°C Még több cikk.

A Hanák-ügy

labdarúgás

Távoznia kellett az idény végén az FC Sopron csapatától a védelem egyik oszlopának, a 28 éves Hanák Viktornak.


Pedig a ballábas hátvéd az őszi idény többségében nagyszerűen futballozott, szinte valamennyi magyar lap osztályozókönyve a soproni ranglistavezető Horváth András mögé, a második helyre sorolta a szőke bekket. Így a Kisalföld is. A sportnapilap a 22. helyen találta meg Hanák Viktor helyét a magyar labdarúgók értékelésében úgy, hogy mintegy 200 futballista teljesítményét bírálta el.
A hűség városában még mindig nem tértek napirendre a szurkolók Hanák Viktor kényszerű távozása felett. Talán az sem véletlen, hogy azóta nem kevesebb, mint hat első osztályú futballcsapat kereste meg a technikás, a támadásokat is segítő védőjátékost.
Hanák Viktor szomorúan vette tudomásul a történteket, és úgy tűnik, tudja, hogy a labdarúgás első osztályában specifikus törvények uralkodnak. A Hanák-üggyel kapcsolatban már nyilatkozott a csapat első számú edzője, Selymes Tibor, aki határozottan kijelentette, hogy valamennyi olyan labdarúgóra számít, akik 2005 decemberében az Üllői úton szerepeltek a Ferencváros ellen.
Mindenesetre Hanák Viktort nagyon nehéz lesz pótolni Sopronban.
A történtekről pedig mindenki azt gondolhatja, amit éppen jónak tart.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Magyarok az internetes svindliben

Magyar egyetemisták is részt vettek - internetes csalásból származó - 30 millió forint tisztára… Tovább olvasom