Délmagyar logó

2017. 12. 15. péntek - Valér 6°C | 13°C Még több cikk.

A Harmadik Út jelöltjei

Tar Julianna biológia–kémia szakos középiskolai tanár az 1., Farkas Ádám villamosmérnök a 2., Kelemen István gépészmérnök, szaküzemgazdász a 3. választókörzetben indul az országgyűlési képviselői helyért a MIÉP – Jobbik a Harmadik Út politikai szövetség jelöltjeként.
Tegnapi bemutatkozásuk alkalmából Tar Julianna elmondta: célkitűzései között első helyre teszi a véleménynyilvánítás és a vidéken élő ember egyéni szabadságának megteremtését.

– Milyen az a társadalom, amelyben az erkölcsért kiállók válnak lehetetlenné? – tette fel a költői kérdést. – Jogállamban miként lehet a szemünk láttára büntetlenül elkövetni jogtalanságokat? – fűzte hozzá.

– Megválasztásom esetén arra törekszem, hogy tulajdonviszonyaiban, az emberek boldogulását, hagyományait illetően Magyarország magyar maradjon – jelentette ki.

Farkas Ádám, a győri Jobbik-szervezet alapító tagja hangsúlyozta: a Harmadik Út tagjai saját zsebből finanszírozzák tevékenységüket, nincsenek rejtélyes támogatóik. Pártjával a korrupció, a globalizmus ellen kíván fellépni, annál is inkább, mert a 2002-es választások eredménye is bebizonyította, hogy csak a több lábon álló jobboldal képes kezébe venni az ország irányítását.

Kelemen István a nemzet megmaradására, erősítésére, gyarapítására tette a hangsúlyt. – Fellépünk minden nemzetromboló tevékenységgel szemben, és erősíteni kívánjuk az egymáshoz tartozás tudatát, kulturális gyökereinket és hagyományainkat – jelentette ki. Hozzátette: a magyar helyett az idegen kultúra ránk erőltetésével egy tudattalan, a globalizációt feltétlenül kiszolgáló, „jó fogyasztó" társadalom kialakítása folyik, ez ellen küzdenek. Jelszavuk: „Ne bántsd a magyart!"

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fordítottunk a receptversenyen

A Győr és Mosonmagyaróvár Régió Szakácsklub már a novemberi szakácsolimpiára készül. Tovább olvasom