Délmagyar logó

2018. 10. 22. hétfő - Előd 6°C | 17°C Még több cikk.

A házát és az autóját is felgyújtották a polgármesternek

Felgyújtották keddre virradó éjszaka az esztergomi polgármester épülő házát és a lakása előtt parkoló autóját. A kertvárosi épületet még nem használták, abban nem lakott senki.
A házba valószínűleg senki sem ment be, így sérülés sem történt - tudta meg a Független Hírügynökség Léber Gabriellától, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől. A polgármesternek az autóját is támadás érte. Betörték az első ajtóüveget és gyúlékony folyadékot locsoltak az ülésre. A kocsi 40 százaléka kiégett.

Dobson Tibor, az Országos Katasztrófavédelem szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy kedden fél négykor vonultak ki a tűzoltók Esztergom belvárosában az égő autóhoz. Meggyes Tamás polgármester a kocsi riasztójára ébredt fel. Az autó ablakát betörték és gyúlékony anyagot - feltehetően benzint - locsoltak szét az utastérben.

Az esztergomi polgármester a tűzoltóktól tudta meg, hogy a kertvárosban épülő családi házát is felgyújtották. A helyszíni vizsgálatok a rendőrség és a katasztrófavédelem szakembereivel kora reggel még tartottak, az első megállapítások szerint az ajtók és az ablakok égtek.

Olvasóink írták

 • 6. matriné 2008. április 10. 11:32
  „Talán a Magyar Gárdára kellene bízni a tettes kinyomozását!”
 • 5. DBLaci 2008. április 08. 18:44
  „hehe, tényleg volt pofájuk kihagyni belőle azt, hogy Fideszes. Vicces. Na mind1, délmagyar szinvonal.”
 • 4. maci52 2008. április 08. 13:26
  „Kiegészítve:ha maszopos lenne,Lendvai nyanya már minden tv csatornán kifejezné mélységes felháborodását,a felelősök azonnali likvidálását,az érintettnek gyorssegélyt utalna.Ibolykának meg másik oldalra dőlne a nyaka,és a szadeszt látná atettesek közt,amint Kuncze Gabóca benzin t huggyozna érintett házára.”
 • 3. Baba_ 2008. április 08. 12:56
  „Mélyen elítélem az ilyenfajta támadásokat, károkozásokat, bármelyik szekértábor garázdája is legyen bűnös ezekben. Mindemellett itt kezd visszaütni az utcára kivitt politizálás, a véleménykülönbségeknek ököllel való érvényre juttatása, melyben a jobboldali erők egy része hallgatólagos támogató volt. Mások szerint meg a baloldali provokátorok keze van minden hőbörgésben...
  Mindenesetre talán az erőszak szélesedő frontja beláttatja majd az eddigi drukkerekkel is, hogy ez nem az az út, amit járnunk kellene...
  Mert ez egy banánköztársaságba vezet.”
 • 2. lakos 2008. április 08. 09:18
  „uppsz lemaradt a cikkből, hogy a polg.mester fideszes. Bezzeg a maszoposok esetében nem győzték eleget hangoztatni a párt hovatartozásukat.”
 • 1. 4 2008. április 08. 07:26
  „Idegen kezűség? Vagy nem?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újabb népszavazás várható?

Szinte biztos, hogy a szakszervezetek és a civil szervezetek benyújtják az Országos Választási… Tovább olvasom