Délmagyar logó

2017. 12. 14. csütörtök - Szilárda -1°C | 9°C Még több cikk.

A Jánosik és Társai az öt milliárdosok klubjába

Több mint 5,1 milliárd forintos árbevételt ért el a Jánosik és Társai Kft. az elmúlt esztendőben, a cég most elkészült, hitelesített mérlege szerint. Ez 932 millió forinttal, több, mint 20 százalékkal magasabb a megelőző évinél - közölte a cég az MTI-vel.
A takarítási piacon piacvezető cég adózás előtti nyeresége 250 millió forintra nőtt - mondta Jánosik Lajos, a cég tulajdonosa, aki szerint különösen értékes ez az eredmény, hiszen az egész országot – de különösen az építőipart - sújtotta ezalatt a gazdasági válság sújtotta.

A siker elsősorban aktív piac politikájuknak köszönhető. Sikerült több, főként nem a költségvetési pénzekből gazdálkodó, új területről megrendelőket szerezniük. A Jánosik és Társai Kft. fő tevékenységén kívül foglalkozik még építőipari, ingatlan üzemeltetési, külterület gondozási és őrzésvédelmi munkákkal is.

A megtermelt eredményből beruháztak, fejlesztettek a minőségi munkavégzés további fokozása érdekében. A több mint 250 millió forintos adózás előtti eredmény mintegy 70-80 százalékát tavaly is beruházás formájában visszaforgatták a vállalkozásba. Az idén aktívabb megrendelői-piaci környezettel számolva 5,9 milliárd forintnyi árbevételt terveznek, és elsősorban minőségi, komplex szolgáltatásaival szeretnének a versenytársak közül kiemelkedni - mondta a cégvezető az MTI-nek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az IPOSZ a végrehajtási rendeletekre is hangsúlyt helyez a jövőben

Az Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ) az érdekképviseleti munka során a jogszabályok… Tovább olvasom