Délmagyar logó

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 16°C | 25°C Még több cikk.

A Jobbik legfeljebb 130 milliót költ a kampányra

A párt legfeljebb 130 millió forint elköltését tervezi a választási kampányára, amelyet szinte teljes egészében saját állami támogatásából fedez.
Dúró Dóra, a párt szóvivője az MTI-nek elmondta: az összeg túlnyomó részét az összesen 2.200-2.3000 jobbikos polgármester- és képviselőjelölt kapja, akik szórólapokra, plakátokra, valamint helyi hirdetésekre, illetve lakossági fórumok szervezésére költhetik azt.

A Jobbik központilag egy fajta óriásplakát kihelyezését tervezi szeptemberben, amelyek megközelítőleg fele akkora számban kerülnek utcára, mint az országgyűlési kampány alatt - fűzte hozzá.

A szóvivő megjegyezte, hogy a párt központja biztosítja az országos televízió- és rádióreklámokat is, továbbá a valamennyi háztartásba eljutó szórólapot.

Dúró Dóra szerint a Jobbik helyi szervezetei saját elkülönített forrásaikból gondoskodhatnak egyéni plakátok kihelyezéséről is, ezt többek között a párt fővárosi szervezete is megtette, így a választások előtt kikerülhetnek a kifejezetten a budapestieknek szóló hirdetések is.

Olvasóink írták

 • 4. szilléri 2010. augusztus 29. 18:01
  „Amire Ti gondoltok az a LMP nevű vállalkozás.”
 • 3. igazságkereső 2010. augusztus 29. 13:50
  „A pártoknak állami pénzekből adott összegekből- mely elérheti az 1 milliárd forintot is - mennyi munkahelyet,mennyi gazdasági ésszerűsítést lehetett volna megvalósítani,miközben emberek ezrei már számláikat sem tudják kifizetni, miközben a nem nyert pártok is jól megélnek a kapott állami támogatásból! Komolyan mondom, hogy ebbe naz országban mintha "fordítva ülnének a lovon" jó néhányan!!”
 • 2. deszkás 2010. augusztus 29. 09:41
  „CSAK állami támogatásból? Zsebből semmi vagy csak amennyit adnak? A tagdij vagy támogatás komcsi találmány?”
 • 1. madártej 2010. augusztus 29. 08:54
  „Zagyva plakátjai igen látványosak a villanykarókon pl.! A parlament fenegyereke vagy mi van rájuk írva, mint jellemzés. Nomen est omen, de ezért nem kéne még a közpénzből fizetni is őt. Udvari bolondnak ne járjon már ugyanannyi baksis, mint a normális udvaroncoknak.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Folytatódik a Spar terjeszkedése

A Spar az idén a volt Plus üzletek átépítését tűzte ki elsődleges céljának, eddig 32 bolt újult meg,… Tovább olvasom