Délmagyar logó

2018. 04. 20. péntek - Tivadar 12°C | 21°C Még több cikk.

A Jobbikot támogatta a bankrabló?

Családja sejtése szerint a Jobbikot támogatta az a férfi, akit fegyveres bankrablás gyanújával helyezett előzetes letartóztatásba a rendőrség - hangzott el az ATV Egyenes Beszéd című műsorában csütörtök este. A hatóság szerint a 27 éves férfihez három pénzintézet és benzinkút kirablása kötődhet.
A gyanúsított azt vallotta, hogy a rabolt 16 millió forintot elkártyázta. A televízió azonban megszólaltatta Cs. Miklós testvérét, aki elmondta, a pénzt feltehetően a Jobbik részére rabolta a férfi. Az arc és név nélkül a televíziónak nyilatkozó nő azt állította: testvére a Jobbik terembérletét fizette, és anyagilag más módon is támogatta a Jobbik kampányát: "Beígértek neki dolgokat, neki teljesítenie kellett akármit" - magyarázta a gyanúsított testvére.

Mivel a bankrablással gyanúsított férfi óbudai illetőségű, az ATV megkereste a Jobbik harmadik kerületi elnökét. Fejes István a televíziónak elmondta: nem ismeri a férfit, és cáfolta, hogy a gyanúsított támogatta volna a Jobbik kampányát. Elmondta: a kérdéses terembérletet ő maga fizette.

Magyar György ügyvéd, Cs. Miklós védője a műsorban elmondta: védence kártyaadósságról beszélt vallomásában, és úgy folytatta: a hatóságnak azonban az elkövetés motivációit is ellenőrizni kell.

A rendőrség a múlt héten fogta el a férfit, akinek a lakásán a megtalálták a bankrablás idején viselt ruháját és egyéb bűnjeleket.

Olvasóink írták

 • 18. dodó 2010. március 26. 17:19
  „"Megszokott dolog: van egy CIGÁNY rabló, akit elkapnak. A fajvédelemről elhíresült Magyar György védi az ügyét, aki szerint védence elkártyázta a pénzt. Eddig tiszta sor, tipikus esete a cigánybűnözésnek.
  Majd megjelennek a családtagok és azt nyilatkozzák, hogy Cs.Miklós náci volt, nem kártyázott soha, és a Jobbikot támogatta a rablásokból. A nácizmusát meg mindenféle állítólag általa írt bejegyzések alapján próbálják bizonygatni. Hihető a történet... A balliberális média meg teli pofával harsogja, lejáratandó a Jobbikot.

  Magyar György védene egy Jobbikos rablót?

  Magyar ügyvédként felvállalta a Cozma-gyilkosok védelmét. A kuruc.info leghangosabb ellensége, aki betiltatná a portált.

  Megvédett egy pedofil rajztanárt: "15 gyereket zaklatott a gyanú szerint a mohácsi rajztanár, Misi bácsi, aki ellen most vádemelést javasol a rendőrség. 6 és 10 éves kislányokról van szó, akik a tanárhoz jártak rajzszakkörre. Az ügyvéd, Magyar György szerint a rajztanár egy művészember, és abszurd, amivel - és ahogy - a rendőrök a tanárt gyanúsítják."
  Gyurcsány Ferenc mellett is kiállt, mikor beperelték az őszödi beszéd miatt Fletót. Szerinte a politikai kultúra alacsony szinten van, ezért perelhették be a drágalátos "miniszterelnök urat", ami szégyenletes (mármint maga a per lehetősége, nem a beszéd).

  A sort még lehetne folytatni, de minek? Ezekből is világosan látszik, hogy -finoman fogalmazva-, Magyar György nem egy nemzeti érzelmű ügyvéd. Hogyan védhetne így egy rablót, aki CIGÁNYként a Jobbikot támogatta és náci nézeteket vall?”
 • 17. dodó 2010. március 26. 17:15
  „"A Jobbikot lejáratni kívánó médiumok soha nem látott szakmai mélységekbe süllyedtek, amikor az új erőt hírbe hozták egy bankrabló elkeseredett családtagjának zavaros elképzelésével, amellyel az a rokonát akarja mentegetni szemben a család ügyvédjének nyilatkozatával, miszerint legjobb tudomása szerint a bűnöző szerencsejátékra költötte a rabolt pénzt - olvasható Szabó Gábor, a Jobbik országos kampányfőnökének közleményében.
  A Jobbik Magyarországért Mozgalom biztos, ami biztos alapon áttekintette 2003-ig visszamenőleg adományozóinak névsorát, és kiderült: soha nem kapott a párt támogatást Cs. Miklós nevezetű embertől sem átutalással, sem pénztári befizetéssel.
  A Jobbik visszautasítja az újabb alaptalan és aljas befeketítési sajtómanővereket, ezek után még azt is megérhetjük, hogy a teljes elszámoltatástól rettegő politikusbűnözők és az alájuk tartozó lakájmédia az új erőt teszi majd felelőssé a rossz időjárásért is - szögezte le Szabó Gábor.”
 • 16. Grétari 2010. március 26. 16:09
  „Nevetséges ez a cikk!A rengeteg sok bűnöző között nem csak jobbik szimpatizáns van,bár itt még ez sem biztos,hogy jobbik szimpatizáns emberről van szó,mert ugye "a családja sejtésére"nem lehet vádakat alapozni.A rágalmazás,undorító!Úgy néz ki,hogy újságíró bárkiből lehet,mert hazudni,és kitalálni sztorikat,szerintem bárki tud.”
 • 15. lidocain 2010. március 26. 14:36
  „szánalmas és lehangoló. ennyire nincs fogás a jobbikon,hogy ilyen szarságokat kelljen kitalálni? nem véletlenül félnek tőlük a sok korrupt tolvaj a parlamentben és azon kívül.

  hajrá jobbik!!!!!! Szebb Jövőt!”
 • 14. mosómasa 2010. március 26. 14:23
  „Ez a cikk messziről bűzlik! Én nem vagyok egy Jobbik-rajongó, de ebből a "írásból" lejön a hátsó szándék. De érvényesülni fog a bumeráng efffektus: fordítva sül el a dolog, nem hogy eltántorítana szavazókat a Jobbiktól, sőt!”
 • 13. dodó 2010. március 26. 10:53
  „Furcsa módon az interjú után a család anyagi helyzete jobbra fordult...

  Bő két hét, és változnak a "hírek", nem csak az ATV-nél!”
 • 12. samsung10 2010. március 26. 08:56
  „Szánalmas”
 • 11. 751510 2010. március 26. 08:45
  „Az, hogy a fentiek az ATV-n hangoztak el, mutatja az ügy "komolyságát". Ha kisebb hazugságokkal próbálkoznának, és nem ilyen bankrablásos meg emberöléses sztorikkal, talán volna ember, aki bevenné...”
 • 10. ősmagyar 2010. március 26. 08:05
  „"Családja sejtése szerint"
  már megint csak találgatás és hisztizés így akarják lejáratni a Jobbikot de ezt a maszlagot már nem esszük meg mint azt se ,hogy egyszer fasiszta másik alakalommal meg kommunista! nem baj ez mind mind + % a jobbiknak
  Csak azért is jobbik!
  Szebb Jövőt”
 • 9. szilléri 2010. március 26. 06:38
  „Alap helyzet, hogy at ATV elfogult média. Az sem igaz amit kérdeznek!

  Kulcsár Attila Gy. Ferire hivatkozott, bezzeg akkor csendben volt Olgicska.”
 • 8. qrumpli 2010. március 26. 04:22
  „Ennyire nem utállhat ember politikát!
  Aki ilyet kitalál nem teljesen komplett.
  És aki ezt még elis hiszi...........................”
 • 7. Elendur 2010. március 26. 02:31
  „Valaki a Jobbik hülyeségeit veszi be, így kerek a világ....”
 • 6. Lacas 2010. március 25. 23:28
  „Ekkora marhaságot istenem.Bankot rabol valaki egy pártért.Ennyire gyökér lejárató dumákat kitalálni és ráadásul le is közölni.Köszönjük MTI és DM!”
 • 5. szahib 2010. március 25. 22:51
  „Köszünjük az újabb 1000 szavazatot az ATV-nek....flexinek is legalább huszat.Itt az idő....hogy a Jobbik rendet vágjon.”
 • 4. KolompárRómeó 2010. március 25. 22:47
  „Butaság. A bankrabló magát az ördög Zorbánt támogatta, akinek az a célja, hogy minden nyugdíjast kinyírjon, hogy a dinoszauruszok után az emlősök is kihaljanak, valamint hogy a globális felmelegedés után - amit szintén ő maga okozott - április 23-tól globális lehűlés legyen.

  Az ATV ezt igazán tudhatná, hiszen az ATV abszolút tényszerű és kiegyensúlyozott.”
 • 3. flexsnake 2010. március 25. 22:26
  „,,A televízió azonban megszólaltatta Cs. Miklós testvérét, aki elmondta, a pénzt feltehetően a Jobbik részére rabolta a férfi. Az arc és név nélkül a televíziónak nyilatkozó nő azt állította: testvére a Jobbik terembérletét fizette, és anyagilag más módon is támogatta a Jobbik kampányát: "Beígértek neki dolgokat, neki teljesítenie kellett akármit" - magyarázta a gyanúsított testvére."

  Mert a maffiával is jóban kell lenni... :D
  Na áprilisban kegyetlenül pofára fognak esni :D
  Itt az idő!”
 • 2. osszeomlas 2010. március 25. 22:25
  „Akkor gondolom jön a hír, hogy a Jobbik a felbujtó :D:D
  Nevetséges vagy dm, ennyire félsz?”
 • 1. vimvirepellere 2010. március 25. 22:19
  „Még mindig elbújhat az MSZP-s és Fideszes elődeihez képest :) :)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új humanitárius világszervezet alakult

A világ egyik legnagyobb humanitárius testülete alakult meg Genfben ACT Alliance néven több mint… Tovább olvasom