Délmagyar logó

2017. 04. 29. szombat - Péter 7°C | 22°C Még több cikk.

A Juventus zenekar marad a GYIK-ban

Aláírta a bérleti szerződést a Juventus Koncert Fúvószenekar és a GYIK. A fúvósok tehát a jövőben is korábbi helyükön próbálnak.
Továbbra is a GYIK-ban próbál a Juventus Koncert Fúvószenekar – tudatta szerkesztőségünkkel dr. Friedrich András karmester. Sikerült a vitás kérdésekben kompromisszumot kötni, a rács marad, a fúvósok és a rockzenészek írásban foglalt rend szerint osztoznak meg a termen. A Juventus heti két alkalommal próbál a teremben, de koncert előtt lehetőségük lesz a heti háromszori vagy akár négyszeri próbára is.
Rozsonits Tamás, a Gyermek- és Ifjúsági Központ igazgatója a Kisalföldnek elmondta, örül, hogy végre pont kerül az ügy végére, és marad a zenekar.
Mint korábban megírtuk, a zenekar vezetői többek között azért fontolgatták a költözést, mert míg korábban kizárólag a fúvósok használhatták a termet, most – amikor ők nem próbálnak – fiatal rockzenészek vehetik birtokba a helyiség egyharmadát.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

SZJA: 30 napos határidő

Már utalják az adóvisszatérítést, írta lapunk korábban az APEH megyei igazgatóságának tájékoztatója alapján. Cikkünkre érkezett néhány kérdés az utalások 30 napos határidejével kapcsolatban.
Tovább olvasom