Délmagyar logó

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 16°C | 25°C Még több cikk.

A kampány része lett Sub Bass Monster 4 üteme

A napokban bukkant fel az interneten Vérnarancs politikai maxi fedőnéven a 4 ütem című Sub Bass Monster dal kicsavart verziója. A gyulafirátóti rapper teljes mértékben elhatárolódik a dologtól, és a következő nyilatkozatot juttatta el szerkesztőségünkhöz.
A napokban bukkant fel az interneten Vérnarancs politikai maxi fedőnéven a 4 ütem című Sub Bass Monster dal kicsavart verziója. A gyulafirátóti rapper teljes mértékben elhatárolódik a dologtól, és a következő nyilatkozatot juttatta el több szerkesztőségbe is:

„Szomorúan vettem tudomásul, hogy manapság a politikusoknak már mindent lehet. Ha egy zenész egy másik zeneművet szeretne feldolgozni, akkor őrületes procedúrán kell átküzdenie magát, mire végre, talán engedélyt kap. Pont ezért találom furcsának hogy egy politikai szervezet, engedély és jóváhagyás nélkül kampánydallá alakította a 4 ütem című dalomat, hogy a véghajrájában felhasználja! Ebben a pár sorban szeretnék elhatárolódni tőlük, hiszen pont nekik kellene példát mutatni, nem jogszabályokat áthágni. Az átdolgozáshoz semmi közöm sincs, így mindenkit kérek, ne gondolja túl a dolgokat. Ha tényleg egy szabad országban élünk, akkor hadd tartsam a döntésemet a szavazófülke ’függönnyel elhatárolt egy négyzetméterén’ belül!!!"

Sub Bass Monster

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Segítene a gátakon szükség esetén?

Tovább olvasom