Délmagyar logó

2017. 08. 18. péntek - Ilona 18°C | 32°C Még több cikk.

A kapuvári demokrata fórumosok

Biró Pétert támogatják

A Magyar Demokrata Fórum kapuvári szervezete részt akar venni a város fontos döntéseiben. Önálló listával indulnak, egyéni jelöltjeik minden körzetben ott vannak, s Biró Pétert támogatják.
– Kívülről támogatjuk Biró Péter polgármesterjelöltet – mondta Ábrahám József, a Magyar Demokrata Fórum kapuvári szervezetének elnöke. Hangsúlyozta: az MDF egyéni képviselőjelöltjeiből álló tanács a héten hozta meg döntését ez ügyben. Úgy vélik, a jelenlegi polgármester megszerzett gyakorlatát nem lehet mellőzni a város irányításában.
Ábrahám József kijelentette, a polgármesterjelöltek programjában nem találtak válságmenedzselésre utaló jeleket, márpedig a közeljövőben erre lesz szüksége a városnak. Mind a tíz választókörzetben önálló egyéni jelöltet indítanak, mert az elnök szerint a közös jelöltállítás révén sérülhetnek a demokratikus elvek. – A döntést rábízzuk a választókra – tette hozzá az MDF helyi elnöke. Céljuk annyi képviselőt juttatni a kapuvári testületbe, hogy a város fontos döntéseit ne lehessen a fórumosok nélkül meghozni. Ábrahám József elmondta: a pártpolitika helyett várospolitikát szeretnének a testületben, valamint a város vezetésében nagyobb szerepet szánnak a civil kezdeményezéseknek. Egyéni jelöltjeik túlnyomó része is a civil szférából kerül ki.

Az MDF kapuvári képviselőjelöltjei

1. vk. Vargyas Imre, 2. vk. Áder József, 3. vk. Molnár Ferenc, 4. vk. Simon Gyula, 5. vk. Degovics István, 6. vk. Szabó Imréné, 7. vk. Vass András, 8. vk. Kováts Csaba, 9. vk. Nagy-Kapus Géza, 10. vk. Remete Erzsébet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Cséren és Peresztegen is újraindulnak

Cséren és Peresztegen is újraindul az őszi, helyhatósági választáson a jelenlegi faluvezető. Bár a… Tovább olvasom