Délmagyar logó

2017. 12. 11. hétfő - Árpád -1°C | 13°C Még több cikk.

A KDNP a baloldaltól félti a demonstráló diákokat

A KDNP kommunizmus bűnei munkacsoportja azt kéri, a diákság ne engedje, hogy követeléseik melletti kiállásukat baloldali pártok választási céljaikra használják.
Mint az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményükben kiemelték: kiállnak az alkotmányos rend és a jogállamiság mellett és támogatják az ezt elősegítő alkotmánymódosítást, amely véleményük szerint összhangban áll az Alkotmánybíróság ajánlásaival.

Tiltakoznak ugyanakkor mindenfajta "anarchista támadás" ellen, amely a törvényes rend felforgatására és a köznyugalom megzavarására irányul. A mai nap, a terrorizmus áldozatainak emléknapja hangsúlyozottan felhívja a figyelmet arra, hogy az anarchista zavargások könnyen terrorcselekményekbe torkolhatnak, veszélyeztetve demokratikus államrendünket - fejtették ki.

Azt kérték, a diákság, ne engedje, hogy követeléseik melletti kiállásukat baloldali pártok választási céljaikra használják, kérték továbbá a rendvédelmi szerveket, hogy a sorozatos rendzavarásokat higgadtan, de "demokratikus jogrendünk teljes szigorával kezeljék."

Olvasóink írták

  • 2. Őszödi 2013. március 11. 21:39
    „Le sem tagadhatják mszmp-és múltjukat. Csak a Fidesz!”
  • 1. DMagóg 2013. március 11. 19:07
    „"Azt kérték, a diákság, ne engedje, hogy követeléseik melletti kiállásukat baloldali pártok választási céljaikra használják, ..."
    S, mindezt őszintén kérjük, a választási céljainktól függetlenül!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Jobbik tartózkodi fog az alkotmánymódosításkor

Az ellenzéki párt felfogásával ellentétes részei is vannak a tervezetnek. Tovább olvasom