Délmagyar logó

2017. 11. 23. csütörtök - Kelemen, Klementina 3°C | 13°C Még több cikk.

A kerékbilincsről is döntenek

Csütörtökön ismét ülésezik Sopron közgyűlése, ezúttal huszonkét napirendi pontot vitatnak meg a képviselők. Döntenek majd a Sopron és Térsége Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Kft. ügyvezetői megbízásának meghosszabbításáról, valamint a Gyermek- és Ifjúsági Központ Kht. könyvvizsgálója megbízásáról és az alapító okirat módosításáról.

Pozitív döntés esetén a Liszt Ferenc Konferencia- és Kulturális Központban megvalósulhat a város médiaközpontja, téma lesz a reklámhordozók és hirdetőberendezések elhelyezéséről szóló rendelet módosítása és a kerékbilincs bevezetése is. A közgyűlés határoz az önkormányzati tulajdonú Szent György utca 13. és az Újteleki utca 18. szám alatti ingatlanoknak a Dorfmeister utca 1. szám alatti ingatlanra való cseréjéről, tizennyolc és fél millió forint ráfizetésével. Előterjesztést vitatnak meg az idegenforgalmi adóról szóló rendelet ellen benyújtott törvényességi észrevételről, valamint a lakbér mértékéről és a külön szolgáltatások díjairól.
A közgyűlést követően rendkívüli ülést is tartanak a képviselők, melynek során zárt ülésen döntenek a Jegenye Sori Óvoda, a Jereváni Kék Óvoda, a Deák Téri Általános Iskola, a Gárdonyi Géza Általános Iskola és a Fáy András Közgazdasági, Üzleti és Postai Szakközépiskola vezetői pályázatainak elbírálásáról.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Meglátogatja Pozsony emlékhelyeit?

Tovább olvasom