Délmagyar logó

2017. 03. 23. csütörtök - Emőke 11°C | 21°C Még több cikk.

A kormányszóvivő visszautasítja a Fidesz kérését

A kormányszóvivő szerint "aljas és sunyi" Soltész Miklós vasárnapi nyilatkozata, amelyben a kormánytagok jutalmának visszafizetését követeli.
Daróczi Dávid elmondta: egyetlen kormánytag sem kapott jutalmat, kizárólag olyan juttatásokat kaptak, amelyek minden köztisztviselőnek vagy közalkalmazottnak járnak.

A kormányszóvivő hozzátette: Soltész Miklós is felveszi azokat a juttatásokat, amelyek országgyűlési képviselőn kívül más állampolgároknak nem járnak.

Olvasóink írták

 • 4. comet 2009. március 08. 21:43
  „ezt úgy hívhatjuk hogy feltőkésítik magukat. Mint amikor a mókus készül a nehéz időszakra (télre) és telerakja az oduját magokkal. A kormány mókusai most félretesznek arra az időre amikor kicsit meszebb kerülnek a már rendesen lekopaszított mogyoró bokortól. Ezek most érzik a rossz idő közeledtét és amíg lehet ezt fogják csinálni.”
 • 3. csengele 2009. március 08. 20:27
  „Az egész ügy arra megy ki, hogy akik az MSZMP alkalmazottai voltak, azok az ott eltöltött időt ne számíthassák be közalkalmazotti munkaidőnek. A jelenlegi szabályozás 1992 óta érvényes, a FIDESZ-nek lett volna lehetősége kormányzása alatt megváltoztatni, csak akkor nem volt érdeke, mert jó pár MSZMP-s volt a köreikben. Ha enyire fontosnak tartja a FIDESZ a takarékosságot, akkor a képviselők tiszteldíját csökkentesse. Vannak példák: Horvátországban 10 %-al, Ukrajnában 50 %-al csökkentették a képviselők a saját bérüket.”
 • 2. maci52 2009. március 08. 20:21
  „Ez a fülesbagolyzsici jól megvan fizetve,az anyját is meg.... a pénzért,Ferkóért,egy igaztalan,kommcsi ügyért.”
 • 1. rozator 2009. március 08. 15:46
  „Elqurta a kormány!Ki kellene nevezni 500főtisztviselőt,300főtisztet ahogy a becsületesek csinálják legalább 5évre és megvan a jutalom bőven!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Baktalórántházi gyilkosság: két férfit vettek őrízetbe

Baktalórántháza - Egy 39 és egy 43 éves férfit tartóztattak le a rendőrök emberölés gyanújával a… Tovább olvasom