Délmagyar logó

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 19°C | 25°C Még több cikk.

A közvetítő másképp értékeli a helyzetet

Az angliai Cottamben dolgozó magyarok ugyanannyi bért kapnak, mint angol társaik és nem tudok semmiféle perről – jelentette ki Wolfgang Hein, a munkásokat kiközvetítő TPS cég osztrák tulajdonosa.

Wolfgang Hein a Kisalföld április 11-én megjelent írására reagált (Perre készülnek a cottami munkások), amelyben Bitó Barnabás elmondta, perre készül az angol szakszervezet, mert a magyarok kevesebb bért kaptak, mint angol társaik. A TPS tulajdonosa érdeklődésünkre elmondta, Cottamben minden rendben van a magyar munkásokkal, akik ugyanannyi bért kapnak, mint a többiek. Ennek összege elmondása szerint óránként hatvan euró. Ezt bizonyítani is tudja dokumentumokkal, majd hozzátette: tudomása szerint Bitó Barnabás önhatalmúlag nevezte ki magát „szakszervezeti képviselővé”, és tevékenysége csak ártott a kint dolgozó munkásoknak. Nincs tudomása arról, hogy az ottani szakszervezet perre készül.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sült kolbász után csokipálinka

Gyermekekre jellemző tulajdonság, hogy ha valamivel kísérletezni szeretnének, azt akkor teszik meg, amikor a szülők nem tartózkodnak otthon. Magdika is így tett 13 éves korában: a szülők Téten szüreteltek, ő pedig nekiállt rétes nyújtani. A túrós finomság kitűnőre sikeredett, így a munkából fáradtan hazatérőket kellemes meglepetés várta. Finom süteményei is bekerültek receptkönyvünkbe. Tovább olvasom