Délmagyar logó

2017. 02. 27. hétfő - Ákos, Bátor 1°C | 12°C Még több cikk.

A kukások találták meg a családi gyűrűt

Értékes családi gyűrűt dobott ki a szemétbe egy figyelmetlen férj az Egyesült Államokban. Egy amerikai férfi véletlenül a szemétbe dobta felesége értékes gyűrűjét - az ékszert végül sikerült kiguberálni.
A Staten Island-i 63 éves Ron Goldstein meg akarta óvni felesége 3 és fél karátos gyűrűjét, amíg az asszony kórházban volt, ezért gondosan becsomagolta egy szalvétába. A csomag véletlenül a szemétben landolt, amit a férfi csak akkor vett észre, amikor keresni kezdte a szalvétát. Kirohant a ház elé, ahol már csak a távozó szemetes autó sziluettjét látta.

Ron nem adta fel, hanem rögtön telefonált a Közegészségügyi Hivatalnak. Az igazgató megszervezte, hogy a férfi elmehessen a legközelebbi átrakodó állomásra, ahol a munkások nyomban hozzáláttak a kereséshez. Az akció sikeres volt: egy óra múlva a rengeteg zsák között megtalálták a családi szemetet, benne a gyűrűvel.

"Meg kellett találniuk. Olyan, mintha kaptam volna még egy kegyet istentől" - mondta a férfi, aki a negyedik házassági évfordulójukra vette a gyűrűt a feleségének, 35 évvel ezelőtt.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tolvajok

Győr újvárosi és szigeti kerületeiben egyre többen építkeznek, sok telek még nincs bekerítve.… Tovább olvasom