Délmagyar logó

2017. 02. 22. szerda - Gerzson 2°C | 13°C Még több cikk.

a lánya nevén nyert

Ezen a héten a nagyszentjánosi Papp Szandra érte el a legtöbb találatot, de mint kiderült, ő csak a nevét adta a sikerhez, az édesapja töltötte ki a szelvényt. Összetettben továbbra is a győri Világos Szilárd vezet.

tippmester

A nagyszentjánosi Papp Imre 13 találatot ért el, így ő a játékunk e heti nyertese. Érdekesség, hogy a lánya, Papp Szandra nevére kitöltött szelvénnyel győzött. Olvasónk tehát minden legális lehetőséget kihasznált a siker érdekében. Saját szelvényével egyébként 11 találatot szerzett.
Papp Imre elmondta: a kis híján telitalálatos tippsoron csupán a Vác–Győri ETO FC mérkőzést hibázta el. Kettest írt a találkozó melletti rubrikába, ám a zöld-fehérek gól nélküli döntetlent játszottak az újoncgárda otthonában.
„ Természetesen így is nagyon boldog vagyok, örülök a sikernek. Régen magam is fociztam és karatéztam. Rendezőként sokat jártam ETO- meccsre, manapság idő hiányában inkább már csak a megyei első osztályú Nagyszentjános találkozóit látogatom. A Tippmester nagyon tetszik. Általában a különböző szerencsejátékokkal is sokat foglalkozom. Egyszer a feleségem tizenkét találatot ért el a totón, pedig a családtagjaim nem nagyon értenek a focihoz. Bár tisztában vagyok a fődíjjal, a külföldi utazással, ilyen álmaim azonban nincsenek. Csupán a játék kedvéért küldöm be a szelvényeket.”
A második helyezett Schmidt István (Győr), a harmadik Szabó Lajos (Egyed). Szerencsés játékosainknak gratulálunk, nyereményeiket, a labdát és a belépőket a már megszokott időpontban, csütörtökön 13 és 17 óra között Győrött, a Kisalföld Újlak utcai szerkesztőségében vehetik át.
Érdemes bekapcsolódni ezentúl is a játékba, ugyanis havonta az összes beküldő közt értékes nyereményeket sorsolunk ki.
A játék 9. fordulójának helyes tippsora a következő: X, X, 2, 2, 2, 2, X, 1, 2, 1, 2, 1, 1, X.
További információkat és a teljes eredménylistát megtalálhatják a www.tippmester.

kisalfold.hu internetes oldalon.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Méltón ünnepeltük az évfordulót?

Tovább olvasom