Délmagyar logó

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 27°C Még több cikk.

A Margit Kórház örök

Egészségügyi dolgozókat köszöntöttek tegnap Csornán, a Semmelweis-napon. Az ünnepségen adták át a Csorna Szolgálatáért kitüntetést Horváth Árpádnak.
A csornai egészségügyi dolgozókat köszöntötték tegnap délelőtt a városházán a Semmelweis-nap alkalmából. Ünnepi beszédében Papp József polgármester hangsúlyozta: minden képzett, elhivatott munkatársra szüksége van az egészségügynek. A kórházról szólva kiemelte: „Az intézmény nemsokára lesz százéves. Sok változás volt és várhatóan lesz is, de az biztos, hogy Margit kórház mindig lesz Csornán” – jegyezte meg a polgármester. Papp József a képviselő-testület döntése szerint átadta a Csorna Szolgálatáért kitüntetést Horváth Árpádnak, a mozgáskorlátozottak megyei egyesülete alelnökének, melyet az érdekképviseletben végzett magas szintű tevékenységéért kapott.
A kórház részéről dr. Winiczai Zoltán orvos igazgató köszönte meg kollégái helytállását és igazgatói dicséreteket adott át, illetve kinevezéseket ismertetett. Csorna Szolgálatáért díjat adott a képviselő-testület dr. Gerencsér Gyula háziorvosnak lelkiismeretes és magas szakmai színvonalú gyógyító munkájáért. P kitüntetését akadályoztatása miatt augusztus 20-án veszi át.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lomtalanítás

Bágyogszovát. A Rekultív kft. lomtalanítást tart a településen július 3-tól július 8-ig. Az… Tovább olvasom