Délmagyar logó

2017. 11. 18. szombat - Jenő 5°C | 8°C Még több cikk.

A meditáció fontossága

Varga Mártának meggyőződése, hogy semmi sem történik véletlenül, sorsunk előre meg van írva, kitérni előle nem tudunk.
Varga Mártának meggyőződése, hogy semmi sem történik véletlenül, sorsunk előre meg van írva, kitérni előle nem tudunk. Ezek szerint, a „Nagy Könyvben" az is benne foglaltatik, hogy a külföldről hazatérő lány bejut a Szépség Határok Nélkül  június tizenegyedikei fináléjába.
A Kónyból származó 23 éves Márta a kapuvári elődöntőn elmondta, azért jelentkezett a szépségversenyre, mert külföldön dolgozik és szeretne egy kissé ismertebb lenni régiónkban, hátha úgy könnyebben tud itthon elhelyezkedni.
Névjegy: Varga Márta

Kedvencei

Könyv: Coelho: Az alkimista
Film: Ha eljön Joe Black
Zene: Queen
Étel/Ital: Spagetti Carbonara/ásványvíz
Színész: Jim Carrey

Bár kizártnak tűnik, hogy a két dolog között szoros összefüggés lenne, de Márta vágya teljesült: pályázott, s Győrben egy belvárosi lakberendezési stúdióba nyert felvételt! Így most idejét elsősorban a szakmai ismereteinek bővítése teszi ki, sőt, cége egy németországi tanulmányútra is elküldte.

A lakberendezés területén szerzett mélyreható ismeretek birtokában nemcsak a vevőkört tudja részletesebben tájékoztatni, hanem az ezirányú tudást önmaga is kamatoztathatja.

Varga Márta
Márta ízlésvilágának leginkább a modern bútorok felelnek meg, sötét színekben, minimalista formában, vagyis a csicsás formákat és kivitelezést elutasítja. Később, a végleges családi fészket nagy és világos terekkel képzeli el. Az életterében nagy szerep jut a zöld növényeknek, ennek elérése érdekében napjainkban is megtesz mindent.

Négy és fél évi együttjárás után döntött úgy Márta, hogy összeköltözik szerelmével, így a szerecsés férfinek immár vőlegény a titulusa. Közös fészküket Csornán alakították ki, a lány külföldi munkájának befejeztével azonnal összeköltöztek.

Márta szerencsés alkat: imád főzni, ennek ellenére egy deka súlyfelesleg sincs rajta. Az olasz és a kínai konyha áll közel a szívéhez. S hogy jól főzhet, azt az is alátámasztja, hogy nemcsak az „elfogultsággal vádolható" vőlegénye, henem a baráti társaság tagjai is dícsérik. Fontos szempont Márta számára, hogy az étel a finomság mellett gyorsan elkészíthető is legyen, ilyen például az édes-savanyú csirke.

Idomai megőrzése érdekében a mozgásnak is kiemelt szerep jut életében, reggelente futással kezdte napjait. Ez most egy kissé háttérbe szorult az ingázás miatt, de az aerobicnak mindenképpen keres helyet a napirendjében.

Nagy jelentőséggel bírnak számára a meditatív dolgok, az elmének, a tudatnak mélyreható tanulmányozása, maga is meditál rendszeresen. Márta az ezoterikáról, a természetfeletti jelenségekről sokat olvas. Meggyőződése, hogy semmi sem történik véletlenül, sorsunk előre meg van írva. Ezt tudjuk valamilyen irányban módosítani, de kitérni a sorsunk elől nem tudunk. Mindenképpen pozítív beállítottságúnak vallja magát, ha negatívum történik vele, annak is próbálja mindig a pozítív oldalát nézni, hogy neki abból valamit feltétlenül tanulnia kell.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elhagyjuk-e a süllyedő hajót?

„Győrött dolgozom és mostanában nem megy olyan jól a vállalatnak. Tudom, ez nem újdonság, de engem mégis ez foglalkoztat leginkább. Bár az én munkám egyelőre biztosnak tűnik, a cégnél már megkezdték a leépítéseket. Mi most a legjobb megoldás: várjam ki, míg esetleg engem is elküldenek, vagy sürgősen keressek állást magamnak?” Tovább olvasom