Délmagyar logó

2017. 10. 22. vasárnap - Előd 10°C | 20°C Még több cikk.

A mi Nagy Könyvünk

A Galgóczi Erzsébet Városi Könyvtár egy pályázat keretében keresi a győri fiatalok kedvenc regényeit.

A Galgóczi Erzsébet Városi Könyvtár „A Nagy Könyv" akcióhoz kapcsolódva pályázatot hirdetett a győri oktatási intézmények tanulói és óvodásai számára. Felhívásunkkal a győri fiatalok kedvenc olvasmányait akarjuk számba venni, műfajuktól függetlenül. A fiatalok a számukra legemlékezetesebb, legkedvesebb olvasmányélményükről készíthetnek pályaműveket.

A beküldött munkákat zsűri értékeli. A pályázatra beérkező legjobb pályaműveket egy albumba kötjük, ez lesz „A MI NAGY KÖNYVÜNK". A kedvenceket ismertető „óriás" kiadványt az V. Győri Könyvszalonon mutatjuk be és állítjuk ki. A tíz legeredetibb pályaművet tárgyjutalmakkal díjazzuk, amit a kulturális miniszter ad át.

Az alábbi kategóriákban lehet pályázni:

képzőművészeti alkotás (illusztráció)

A pályamunkákat A/4-es méretben, kizárólag rajzlapon lehet elkészíteni. Zsír- és pasztellkréta kivételével bármilyen technika választható.

A rajz elülső oldalán kérjük feltüntetni az ábrázolt irodalmi mű szerzőjét (ha ismert), címét, az alkotó nevét, életkorát. A készítő óvodáját vagy iskoláját és lakcímét a pályázat hátoldalára kérjük felírni.

könyvajánló készítése

A pályamunkákat A/4-es méretben, kizárólag rajzlapon lehet elkészíteni, ceruza nem használható. A könyvajánló terjedelme legfeljebb 1 oldal lehet. A könyvajánló szöveg tetszés szerint díszíthető.

A rajz elülső oldalán kérjük feltüntetni az ajánlott irodalmi mű szerzőjét (ha ismert), címét, az alkotó nevét, életkorát. A készítő óvodáját vagy iskoláját és lakcímét a pályázat hátoldalára kérjük felírni.

Beküldési határidő: 2005. szeptember 20.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Győri ETO FC helyezései 1986 óta

1985/1986: 3. 30 13 11 6 60–47 37 Tovább olvasom