Délmagyar logó

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 12°C | 22°C Még több cikk.

A miniszterelnök ma vállalkozókkal tárgyal

A vállalkozókkal zárja kéthetes konzultációsorozatát Orbán Viktor.
A kormányfő Demján Sándor, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) ügyvezető elnökének meghívására a VOSZ kibővített elnökségi ülésére látogat.

A megbeszélés fő témája a kormány és a VOSZ megállapodásának félidős értékelése lesz a vállalkozók kezdeményezéseinek, javaslatainak tükrében.

Orbán Viktor a Fidesz választási szövetségeseivel és együttműködő partnereivel múlt hétfőn kezdett konzultációsorozatának eddigi állomásain találkozott a KDNP vezetőivel, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnökségével, részt vett a Nemzeti Fejlesztési Ügynökségnek az Új Széchenyi Terv eredményeit összegző tanácskozásán, konzultált a Nemzeti Fórum vezetőivel, közös nyilatkozatot írt alá Jakab Istvánnal, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének elnökével, és tárgyalt a Magyar Gyógyszerészi Kamara vezetőivel is. Hétfőn az Országos Roma Önkormányzat, kedden a Fidelitas vezetőivel konzultált a pártelnök-miniszterelnök, szerdán pedig a Liga és a Munkástanácsok Országos Szövetségének elnökével találkozott.

Olvasóink írták

 • 1. Együgyű 2012. július 26. 10:23
  „,,A miniszterelnök ma vállalkozókkal tárgyal"
  A nép kedvenc miniszterelnöke ma találkozik az őt a háttérből irányító kiváltságos nagy vállalkozóikkal köztük Demján Sándor, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) ügyvezető elnökével?
  Egyeztetik a VOSZ és a kormány érdekeit a munkavállalók rovására? A tárgyalás az Ő szemszögükből biztos eredményes lesz, de bizonyára az ősz nemzetre nézve nem! Mennyivel csökkennek a versenyszférában a bérek és a munkahelyek a hatékonyság érdekében? A kettő órás közmunka program a négyóráshoz képest a duplájára nő a bérek meg a felére?
  Tényleg Orbán Viktor találkozott a lenti idézetben szereplő haverjaival? ,,Orbán Viktor a Fidesz választási szövetségeseivel és együttműködő partnereivel múlt hétfőn kezdett konzultációsorozatának eddigi állomásain találkozott a KDNP vezetőivel, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnökségével, részt vett a Nemzeti Fejlesztési Ügynökségnek az Új Széchenyi Terv eredményeit összegző tanácskozásán, konzultált a Nemzeti Fórum vezetőivel, közös nyilatkozatot írt alá Jakab Istvánnal, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének elnökével, és tárgyalt a Magyar Gyógyszerészi Kamara vezetőivel is. Hétfőn az Országos Roma Önkormányzat, kedden a Fidelitas vezetőivel konzultált a pártelnök-miniszterelnök, szerdán pedig a Liga és a Munkástanácsok Országos Szövetségének elnökével találkozott."
  Mennyi lesz náluk a fizuemelés a bólogatásuk miatt?
  A közepes és kis vállalkozók valamint a munkavállalók a felszabadító gazdasági harc jegyében mennyi új áldozatot vállalhatnak magukra? A kérdésekre adott válaszoktól mindenkit megkímélnék!
  Tudom! Mindenről a büdös kommunisták, Gyurcsány, az elmúlt 8 év, 2o-év, az EU, IMF, és a világ valamint nemzetközi terroristák tehetnek! De nem a két év!!!
  Más véleménye mindenkinek lehet a demokrácia jegyében.
  OFF.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rabok készíthetik a bakancsokat

Az Ipoly Cipőgyár közel bruttó hetvenmillió forint értékben fog katonai bakancsokat szállítani. Tovább olvasom