Délmagyar logó

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 19°C Még több cikk.

A női önérzet világa

Az országban nincs még egy olyan napilap, amely a miénkhez hasonlóan vállalta volna egy jellegzetesen nőket érdeklő és érintő nyereményjáték, a Bizalmasan magazinban kéthetente jelentkező Átváltoztatjuk sorozat elindítását.
Az országban nincs még egy olyan napilap, amely a miénkhez hasonlóan vállalta volna egy jellegzetesen nőket érdeklő és érintő nyereményjáték, a Bizalmasan magazinban kéthetente jelentkező Átváltoztatjuk sorozat elindítását. Kezdetben persze drukkoltunk, és csak reménykedni tudtunk, hogy lesznek-e elegen a megyében olyan bátor jelentkezők, akik a tetszetős nyeremény mellett a sajtónyilvánosságot is felvállalják. Nem csalódtunk, sőt!

A várakozásainkat messze felülmúlta a realitás: felhívásunkra soha még annyi élethelyzetet és sorsot is felvázoló, valóban bizalmas megjegyzéssel, kis történettel nem találkoztunk, mint amennyivel megtisztelték szerkesztőségünket olvasóink. Sorozatunk alatt természetesen mi is változtunk, hiszen nem hagyhatott bennünket érintetlenül az a sok gesztus és kedvesség, amit a megjelent cikkek után játékosainktól kaptunk. Eszembe jut egyikük hatalmas, saját készítésű süteménye, melyből az egész stábot megvendégelte, másikuk a szépségszalonba vitt finomságokat köszönetképpen. Mindezt sok-sok telefon és SMS, személyes vallomás és hála kísérte. És hogy miért ennyire fontos ez?

Mert valljuk be, ez alkalommal befejeződő Átváltoztatjuk játékunk egy nagyon intim és sérülékeny világba kalauzolt bennünket: a női önérzetbe. Ugyanis van abban valami báj, amikor kora reggel, kiválasztott előfizetőnk izgatottan megjelenik, és kicsit félve, reménykedve, de mégis boldogan átadja magát szakembereinknek, majd pedig készségesen hagyja, hogy fotóriporterünk kihozza belőle a legtöbbet. Lehet, hogy ilyen helyzetet csak tévében látott a „nagyoktól", ő pedig megújulva és megszépülve, pár órára búcsút intve a szorgos hétköznapoknak, az íróasztalnak vagy a házimunkának, a gyereknevelésnek: kedvesen, türelmesen, hosszasan pózol és mosolyog az optikába. Ilyenkor átvillanhat rajta, hogy kedvese, férje vajon mit fog majd szólni, sikerül-e valóban az átváltozás. Most ő van a középpontban – rá figyel mindenki.

Mert tétje és üzenete van ennek a megmutatkozásnak: a manapság annyira divatos, agyonkozmetikázott és plasztikázott sztárok, úgynevezett szép nők sem lehetnek annyira vonzóak és igaziak a férifak számára, mint amennyire a mi hölgyeinknek, asszonyainknak volt bátorságuk ebben a játékunkban megmutatni és felvállalni önmagukat. Példájuk több mint elgondolkodtató...

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vállalna munkát Nyugat-Európában?

Tovább olvasom