Délmagyar logó

2017. 08. 23. szerda - Bence 15°C | 25°C Még több cikk.

A nőket sosem lehet...

Fiatal nők társasága elmegy szabira, s nemsokára találnak egy ötemeletes szállodát...

Fiatal nők társasága elmegy szabira, s nemsokára találnak egy ötemeletes szállodát „csak nőknek". Bemennek körülnézni, hogy megéri-e ide beköltözni. A recepción szimpatikus férfi ül, aki rögtön elmagyarázza, hogy miről van szó:
– Van öt emelet, nézzenek körül, és ha megtalálják azt, amit keresnek, akkor bejelentkezhetnek. Könnyű dönteni, mert minden emeleten vannak táblák, hogy mit kínál az adott emelet.

Felmennek az első emeletre, s a táblán ez van: „Ezen az emeleten olyan férfiak vannak, akik nem jók az ágyban, de nagyon kedvesek és érzékenyek." A csajok nevetnek egyet, és mennek eggyel feljebb: „Ezen az emeleten a férfiak nagyon jók az ágyban, de általánosságban nem jók a nőkhöz." Ez nem tetszik a csajoknak, ezért mennek tovább. A következő emeleten ez áll a táblán: „A férfiak itt nagyon jók az ágyban és nagyon kedvesek a nőkhöz." Ez már egész jó, de még van két emelet...
A negyedik emeleti tábla szinte már-már hihetetlennek tűnik: „A férfiak ezen az emeleten fantasztikusan néznek ki, jó testük van, jók az ágyban, nagyon finomak és kedvesek a nőkhöz, függetlenek, gazdagok, és meg akarnak nősülni." Ez már nagyon tetszik a csajoknak, de még mielőtt ide bejelentkeznének, megnézik az ötödik emeletet is. A táblán ez van: „Itt nincsenek férfiak, és ezt az emeletet csak azért építettük, hogy bebizonyítsuk, a nőket sosem lehet teljesen kielégíteni."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ergométer: bárki jelentkezhet

Evezés

Évekkel ezelőtt – 1999-ben és 2000-ben – a Győri Víz-
Tovább olvasom