Délmagyar logó

2018. 05. 23. szerda - Dezső 16°C | 27°C Még több cikk.

A radiátorcserét is támogatják

Ezentúl radiátorok cseréjére, egyedi hőmérők, költségmegosztók és vízórák felszerelésére is lehet pályázni a panelprogram keretében.
A panelépületek energiatakarékos felújítását célzó pályázatokat országosan koordináló Magyar Lakás Innovációs Kht. kibővítette a támogatott épületgépészeti munkálatok körét. Ennek köszönhetően már pályázni lehet a lakásokban lévő radiátorok, valamint egyedi szabályozását lehetővé tevő termosztatikus szelepek cseréjére, illetve az egyedi hőmennyiségmérők és költségmegosztók beszerelésére.
A pályázati lehetőségek kiterjednek továbbá a hideg- és melegvíz-mérő órák lakásonkénti felszerelésére is. A panelprogram keretén belül ezekre a munkálatokra csak akkor lehet pályázni, ha az épületen az energiatakarékossági korszerűsítést már elvégezték, vagy a jelenlegi hőtechnikai előírásoknak az épület megfelel.
Az országos pályázati feltételek változása miatt az önkormányzat képviselő-testülete legutóbbi ülésén döntött a helyi rendeletmódosításról. Miután kibővült a kiírás, a pályázatok benyújtási határidejét a szakemberek június 30-ról július 20-ra módosították.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fordítottak a gallok

Spanyolország–Franciaország 1–3 (1–1) Tovább olvasom