Délmagyar logó

2017. 04. 28. péntek - Valéria 14°C | 23°C Még több cikk.

A rend programjáról beszéltek

A hatos számú választókerület MIÉP-Jobbik képviselőjelöltjének meghívására a Független Kisgazdapárt elnöke Kapuváron vendégeskedett.
Nagy István, a MIÉP-Jobbik a Harmadik Út országgyűlési képviselőjelöltje volt a házigazdája annak a fórumnak, melyet tegnap tartottak a kapuvári művelődési házban. A képviselőjelölt pártja választási programját ismertette a hallgatósággal. Az úgynevezett „Rend Programja" a magyarság sorskérdéseire épül. Ezek közül a jelölt az adósságcsapda kezelését és az önkormányzatok finanszírozását emelte ki. „Gúzsba kötött, következmények nélküli országban élünk" – mondta Nagy István.

Az előadás vendége Réti Miklós, a Független Kisgazdapárt elnöke volt, aki Torgyán Józsefet váltotta a párt élén. Az elnök aktuálpolitikai kérdésekről szólva kijelentette: a más pártok által hangoztatott tízszázalékos járulékcsökkentés a gazdasági rendszer összeomlását okozhatja. Réti Miklós előadásában hangsúlyozta: felül kell vizsgálni a magyarországi földtulajdonokat azért, hogy a termőföld jó része hazai, családi vagy középgazdaságok kezében maradjon. Hozzátette: az országban jelenleg nincs kidolgozott agrárstratégia.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Emelné vagy csökkentené a nyugdíjkorhatárt?

Tovább olvasom