Délmagyar logó

2017. 11. 21. kedd - Olivér 1°C | 8°C Még több cikk.

A Scarbantia lett az év disztribútora

Soproni cég, a Scarbantia Zrt. lett az év hivatalos disztribútora egy nemzetközi megmérettetésen. A kanadai–angol fotokémiai vállalat magyar képviselője 103 ország között lett első.
Az év hivatalos disztribútorává választotta a világ százhárom országában jelen lévő Champion Photochemistry nevű nemzetközi cég a soproni Scarbantia Zrt.-t. A soproni vállalat a fotólaborok és a kórházak röntgenosztályainak vegyszerellátásával foglalkozik, valamint nyomdák grafikai vegyszereivel is kereskedik.
– A Champion Photochemistry piacvezető fotokémiai vállalat, Magyarországon egyedül Sopronban van képviselete 1995 óta – mondta el Tóth Kálmán, a Scarbantia Zrt. vezérigazgatója. A mostani kitüntetés egyébként nem az első a cég életében, hiszen 1997-ben már megkapták az év legjobb új disztribútora címet. – A siker már egyértelműen a folyamatosan magas szinten tartott minőségi munka érdeme, hiszen számtalan nagy európai, amerikai és távol-keleti ország képviseletét előztük meg.
A Scarbantia Zrt. Sopronban több üzletet nyitott, köztük van a Széchenyi téri fotóműterem, valamint a Fuji és az Agfa fotószalonok is. – Az évi mintegy háromszázezer eurós árbevétel jelentősen hozzájárul a vállalat évek óta sikeres gazdálkodásához – zárta Tóth Kálmán, majd hozzátette, leányvállalata révén már Romániában is értékesíti termékeit a cég.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Milyen a takarékos otthon?

Ha kellő figyelmet fordítunk a lakás építésekor, átalakításakor az alapvető kellékek beszerzésére, nem csak anyagilag járunk jól, hanem környezetünket is kíméljük. A takarékos megoldások némelyike ráadásul nem is annyira pénz, mint inkább odafigyelés kérdése. Takarékos tippek ingatlantulajdonosoknak. Tovább olvasom