Délmagyar logó

2018. 04. 25. szerda - Márk 12°C | 25°C Még több cikk.

A sikeres Győrért tevékenykednek

A Sikeres Győrért Társaság tagjai tartottak megbeszélést a minap két hasonló budapesti székhelyű civil szervezettel: a Sikeres Magyarország Mozgalom Országos Egyesülete és a BalEgyenes Munkacsoport tagjaival.
Gönczi Zsolt, a győri társaság elnöke, az önkormányzat európai uniós pályázati projekt vezetője elmondta, a fővárosi civilek felajánlották segítségüket, tapasztalataikat az Európai Unió 2007–2013-as költségvetésére majdan benyújtható pályázatok készítéséhez. A Sikeres Győrért Társaságot ugyanis március 15-én éppen azzal a céllal alapították, hogy közreműködjék a helyi civil szervezetek pályázati tevékenységének erősítésében. A hivatalosan szeptember 1-jétől bejegyzett egyesület első rendezvényét szeptember 7-én a Széchenyi István Egyetemen tartotta, többek között Baráth Etele, Rechnitzer János, Eredics Imre részvételével.
– Társaságunk három fő irányvonalat jelölt meg célkitűzéséhez – számolt be róla Gön-

czi Zsolt. – Gazdasági segítséget kívánunk nyújtani az időseknek, hajléktalanoknak, romáknak, illetve a vállalkozóknak, lobbitevékenységet folytatunk a kiemelkedő tudású, tehetségű személyiségek városban tartásához és aktívan szeretnénk bekapcsolódni Győr történeti értékeinek gondozásába.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A város visszakapott két ingatlant

– A belügyminiszter döntése értelmében Sopron értékes ingatlanokat kap vissza ingyen a… Tovább olvasom