Délmagyar logó

2018. 03. 17. szombat - Gertrúd, Patrik 1°C | 11°C Még több cikk.

A szél rongálta meg az MSZP székházát

A szakértői vizsgálat szerint a szél rongálta meg az MSZP zuglói székházát péntekre virradó éjszaka.
Csillag Melinda, a BRFK sajtóügyeletese azt követően mondta ezt az MTI-nek, hogy az MSZP délelőtti közleményében azt írta: ismeretlenek megrongálták a párt zuglói irodáját. Az eset a szocialisták szerint felveti a gyanút, hogy valakik a vasárnapi zuglói időközi választás MSZP-s jelöltjének akarnak üzenni, esetlegesen meg akarják félemlíteni, visszalépésre akarják kényszeríteni.

A BRFK sajtóügyeletese az MTI érdeklődésére közölte: a rendőrségre bejelentés érkezett, hogy a Zuglóban lévő pártszékházat megrongálták, de a vizsgálat során a szakértők megállapították, hogy a rongálást "a szél követte el".

Az MSZP közleményében úgy fogalmazott: "különösen zavaró ez a támadás három nappal a választás előtt akkor, amikor közben a zuglói önkormányzat többségét és polgármesterét adó kerületi Fidesz szervezetről egyre-másra jelennek meg a zavaros ügyek a sajtóban, nem ritkán erőszakos cselekményekről, verekedésről beszámolva" - írták. Az MSZP zuglói szervezete felszólította a kampányban részt vevő pártokat és jelöltjeiket, hogy nyilvánosan határolódjanak el a szélsőséges akcióktól.

Olvasóink írták

 • 9. jozko 2011. április 08. 21:13
  „Elvtársak!
  A széllel szemben tényleg nem érdemes...”
 • 8. babar 2011. április 08. 19:52
  „Hehe!
  Biztos jobbról fújt a szél!
  Sőt! Orbán fújta!”
 • 7. achilleus 2011. április 08. 19:00
  „http://mszp.hu/otthon/bovebben/vandal-tamadas-a-zugloi-mszp-iroda-ellen
  ... jelen pillanatban is olvasható a vastagbőr által idézett szöveg az MSZP honlapon.”
 • 6. achilleus 2011. április 08. 18:54
  „A zuglói MSZP még továbblapátolta a "rettenetes bűntényt"

  "A vasárnapi választáson induló jelöltünk, Demeter Márta olyan képviselőjelölt, aki a kerületért indult a választáson. Nem lehet megfélemlíteni és nem fog meghátrálni. Vasárnap ezért jöjjön el mindenki és támogassa Zugló jövőjét, támogassa Demeter Mártát! - az MSZP Zuglói Szervezete""

  http://vastagbor.blog.hu/2011/04/08/rettenetes_bunteny_zugloban
  Itt a rettenetes kár is látható, fotón!!”
 • 5. achilleus 2011. április 08. 18:41
  „"Az MSZP zuglói szervezete felszólította a kampányban részt vevő pártokat és jelöltjeiket, hogy nyilvánosan határolódjanak el a szélsőséges akcióktól."

  --- Világos, el kell határolódni a SZÉL-sőséges akcióktól, továbbá a földrengéstől, árvíztől - nyilvánosan,
  irrrrrgum-burrrrgum.”
 • 4. achilleus 2011. április 08. 18:38
  „Égés, de nem fognak belőle tanulni.

  Egyébként az esetet a fentieknél egy kissé továbbragozták: "Az eset a szocialisták szerint felveti a gyanút, hogy valakik a vasárnapi zuglói időközi választás MSZP-s jelöltjének akarnak üzenni, esetlegesen meg akarják félemlíteni, visszalépésre akarják kényszeríteni. A rongálás során az MSZP irodája mellett a Szabó Ervin Könyvtár kerületi részlege is károkat szenvedett - írták./---e körülmény miatt, azért gyanakodhattak volna, még akkor is, ha Szabó Ervin "az ő emberük" --- Ach./ Rögzítették, hogy az MSZP minden erőszakos cselekedetet elutasít. (még a szélét is :o))) Mint fogalmaztak, csak remélni tudják, hogy nem amiatt rongálták meg a párt helyi irodáját, mert csütörtökön élőláncos demonstrációt tartottak Zuglóban az MSZP vezetésével, tiltakozva a József Attila Általános Iskola önkormányzati bezárása ellen.(.... kb. ez a rész fenn is megtalálható ...) Minden párt felelőssége, hogy világossá tegye, nincs helye az ilyen akcióknak kerületünkben, közös feladatunk pedig a kerület jövőjének építése."”
 • 3. jozko 2011. április 08. 17:52
  „Na de merről fújt?

  Szellentgetünk, szellentgetünk..a székházak meg romba dőlnek?”
 • 2. Jozsoci 2011. április 08. 17:49
  „Biztos, hogy a Szél/l/ Kálmán terv titkos része volt!”
 • 1. igazságkereső 2011. április 08. 17:21
  „Mondtam én, hogy gátlástalan megnyilatkozások zajlanak ilyen esetekben is az MSZP részéről. Tökéletesen haladnak azon az úton,hogy még azok is eltávolodjanak tőlük, akik eddig még hittek a mesékben! Eléggé eszement állapot uralkodik az MSZP háza táján, és akinek maradt még egy kis esze, az kimenekül ebből az ördögi körből!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyilkosság áll a budaörsi baleset hátterében

Nem a közlekedési balesetben elszenvedett sérülés, hanem mellkasi szúrás miatt halt meg egy férfi… Tovább olvasom