Délmagyar logó

2017. 11. 20. hétfő - Jolán 1°C | 7°C Még több cikk.

A táltosok találták meg a szellemjárás okát

A Kisalföld december 29-én számolt be egy család megdöbbentő élményeiről. A Szigetköz egyik falujában nagyon különös, az őket átélők számára félelmetes jelenségek játszódtak le. Mára úgy tűnik, elmúltak a vészterhes hónapok. Megnyugodott a család.
„ Higgye el, uram, amikor láttunk valami hasonlót a Mónika-show-ban, én is csak nevettem az egészen” – mondta el megilletődve a családfő a történetet, s most, amikor a megoldásról számol be nekünk, hasonlóan visszafogott. Névtelenséget kért lapunktól, mert biztos benne, az emberek kinevetnék őket, rájuk szállnának. „Akivel ezek nem estek meg, akinek a családja nem félt hónapokig, nem tudhatja, miről beszélek. De nekünk ezer évnek tűnt az elmúlt fél esztendő.” A különös jelenségek cikkünk megjelenése után is folytatódtak. A család pedig csak várt, egyre várt, jöjjön a segítség. Mayer Levente győri táltos Hegedűs Marikát hívta el. P az, aki a természetfeletti jelenségek, és kimondottan szellemek ügyeiben eljár. „Miután megjelent a lapjukban a cikk, pár napig nem történt velünk semmi különös. Aztán egyszer csak a lányunk ismét elkezdett az arc nélküli fekete asszonnyal álmodni. Hívta, vonzotta őt valahova. Ismét sírva ébredt, csak a mi szobánkban mert aludni matracon. Sőt, egyik éjszaka, egy ilyen lidérces álom után eltűnt az ujjáról a kedvenc gyűrűje, amit már nagyon régen nem tudott levenni, mert egyszerűen belenőtt az ujja. Kerestük mindenfelé. Végül a párnája alatt találtuk meg! Akkor éjszaka fojtogatta álmában lányunkat az a bizonyos alak. Viaskodtak, huzakodtak... Nagyon különös.” Mint ahogyan a többi eset is, amiről a családfő beszámolt. A technikai berendezések továbbra is mintha önálló életet éltek volna. Hol bekapcsoltak, hol ki. A televízió magától csatornákat váltott, majd annak ellenére, hogy be volt programozva, hirtelen havazni kezdett a kép. Lányuk szobájának ajtaja magától csukódott be többször is. A fiatal lány csak a barátjával vagy a szüleivel mert aludni. Álma azonban nyugtalan, zaklatott volt. Akárcsak a család élete.
„ Voltak nálunk emberek, akik azt mondták, tudják a megoldást, de semmit nem segítettek. Amikor Mayer Levente győri táltos mondta, elhoz hozzánk valakit, aki majd segít, már szinte nem is hittünk a dologban. Ám kellemesen csalódtunk. Marika, amint belépett hozzánk, szinte rögtön megérezte, hogy valakik vannak még a házunkban. Leült a konyhapadra, majd szinte rögtön vizet kért: »Kiszáradt a torkom. Itt van mellettem az egyik.« Kicsoda? – kérdeztük. »Az egyik szellem, jöjjenek tapintsák ki.« És valóban érezhető volt: mintha hidegebb, nyirkosabb és sűrűbb lett volna a levegő, ahol az a valami volt. Hegedűs Marika később elmondta: a kísértetek büdösek is, nem csupán tapinthatóak, a szaguk is érezhető.”
A családfő még most is zaklatott, mikor erről mesél. Érezhető a hangján, valóban megviselték még őt is, az életerős férfit a történtek. „Marika szerint öt kísértet volt a házunkban. Kettő a földszinten, három az emeleten. Valószínű, hogy 150–200 évvel ezelőtt egy gyilkosság történhetett a környékünkön, de az is lehet, éppen ott, ahol a házunk áll. A lelkek nem tudtak átjutni a másvilágra. Ezt jelezték. Tulajdonképpen segítséget kértek.” A Magyar Táltos Szövetség tagja úgy tűnik, segített. „Felszentelte” a házat, és attól a pillanattól kezdve megszűntek a jelenségek. A család reménykedik, hogy most már örökre.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Móra múzsái és szerelmei

Móra Ferenc számára gyötrelemmé vált a házasság, így más asszonyoknál kereste a boldogságot. A híres… Tovább olvasom