Délmagyar logó

2017. 09. 26. kedd - Jusztina 13°C | 22°C Még több cikk.

A tuti fogyókúra 2006-ra

"Reggeli: fagylalttölcsér, nagy adag friss levegő, sűrű szitán áttört kefir. Ebéd: ricinusleves, csontlében abált torma citromhéjszeletekkel, süteménymaradványok levakarása a tepsiről. Vacsora: amit a kanári meghagyott."
A recept szerkesztője kitartó fogyókúra esetén garantálja a végeredményt. Képünkön a bentlakásos testsúlycsökkentő tanfolyam végzettjeinek egy csoportja Fotó: Miskolczi Róbert
Hétfő


Reggeli: alma.
Ebéd: tejfölös paprikás csirke illatának mély beszippantása, az asztalon hagyott morzsák savanyúsággal.
Vacsora: 2 dl aludttej savója, néhány cukrászsüte-
mény receptjének lemásolása.

Kedd

Reggeli: sárgarépa saját zsírjában, rágógumi.
Ebéd: hatalmas tál töltött káposzta és a hozzá való friss kenyér megtekintése, az edények elmosogatása.
Vacsora: a szabad szemmel is jól látható darabka sovány sajt reszelt káposztatorzsával megszórva.

Szerda

Reggeli: 5–6 teljes jógalégzés, félbevágott főtt tojás sárgájának a fele, de abból amennyi belefér.
Ebéd: bécsi szelet és sült krumpli készítésekor lejátszódó fizikai és kémiai folyamatok elemzése céklával. Nagy tál túrós lepény lefényképezése.
Vacsora: a képek előhívása, savanyú uborka, hashajtó.

Csütörtök

Reggeli: 1 db fürjtojásból készült rántotta, utána kifli, gyulai kolbász és vaj segítségével tízórai készítése a gyerekeknek.
Ebéd: húsleves és rakott krumpli alkatrészeinek beszerzése a közeli ABC-ből. Madártej elhelyezése a hűtőszekrényben. Vágott vegyes savanyúság. Vacsora: ecetes hagyma citrommal.

Péntek

Reggeli: főtt kolbász, mustár, tea, citrom, zsemle ízléses, már-már esztétikai élményt nyújtó elhelyezése az asztalon, mire a többiek
felébrednek, frissen mosott káposztalével, kekszreszelék.
Ebéd: gőzölgő bableves, csülökpörkölt, uborkasaláta lerajzolása, kiszínezése. 1 szelet kétszersült harmadszor is átsütve, nagy pohár Igmándi.
Vacsora: hasított karalábé dúsan díszített sárgarépaszeletekkel. Lefekvés előtt füldugó a korgó gyomor neszeinek kiküszöbölésére.

Szombat

Reggeli: joghurtba mártott almaszeletek, limonádé szacharinnal, nyomelemekkel ízesítve.
Ebéd: „Halászlé, túrós csusza, sütemény" címmel frappáns epigramma megalkotása, egy teljes kockasajt Parádi vízzel.
Vacsora: paradicsombelsőség, kamillatea, egy teljes rúd ropi.

Vasárnap

Reggeli: fagylalttölcsér, nagy adag friss levegő, sűrű szitán áttört kefir.
Ebéd: ricinusleves, csontlében abált torma citromhéjszeletekkel, süteménymaradványok levakarása a tepsiről.
Vacsora: amit a kanári meghagyott.


hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Palesztin rendőrök lepték el a rafahi határátkelőt

A Gázai övezetben uralkodó állapotok, a törvényesség hiánya miatti felháborodásukban palesztin… Tovább olvasom