Délmagyar logó

2017. 11. 20. hétfő - Jolán 1°C | 7°C Még több cikk.

A választások tisztaságába vetett hit

Az elmúlt napokban nekem közel 800 ember több mint gyanússá vált! Pk azok, akik Győrben részt vettek szavazatszámlálóként, jegyzőkönyvvezetőként, választási bizottsági tagként vagy más egyéb tisztségben a parlamenti választásokon.

Tisztelt érintettek! Megszületett a megfellebbezhetetlen végeredmény. Turpisságra nem derült fény, egyik gyanú sem vált bizonyítottá. Nagyon bízom abban, hogy ezek után kikérik maguknak – élve akár a jog adta lehetőséggel – azt a megaláztatást, amiben az elmúlt pár napban részük volt.
Csak remélni tudom, hogy nem ismétlődik meg 2002 ősze, amikor is nem volt egyszerű összeszedni több száz közreműködőt az önkormányzati választásokra. Akkor ugyanis, hasonló vádaskodások után, sokan nem kértek az újabb megaláztatásból, nem vállaltak semmilyen tisztséget.
Kedves érintettek! A bevezetőmben leírtakat, kérem, ne vegyék komolyan! Hasonlóan a győriek döntő többségéhez, nekem sem volt szükség bírósági végzésre ahhoz, hogy a választások tisztaságába vetett hitem, az önök iránti bizalmam megmaradjon. Köszönöm a választások alatt végzett tisztességes, becsületes munkájukat.
Gergely Zoltán győri önkormányzati képviselő

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Világbajnokság a Fertőn

Gőzerővel folynak a május 10-e és 20-a között a Fertő tavon megrendezésre kerülő vitorlás-… Tovább olvasom