Délmagyar logó

2017. 03. 23. csütörtök - Emőke 11°C | 21°C Még több cikk.

A varázsfuvola gyerekeknek

A varázsfuvola gyermekeknek szóló feldolgozását mutatják be ezen a nyáron – július végéig – a szentmargitbányai (St. Margare-

then) kőfejtőben rendezett operajátékokon. A programban tizenkét nyári szüneti előadás szerepel. Papageno Operavilága ezerötszáz ülőhellyel a Római Kőfejtő egy újonnan megnyitott területén található. Wolfgang Werner intendáns a szentmargitbányai gyermekopera-előadásokkal bebizonyította, a kicsik számára is szórakoztató és érdekes lehet egy zenés színház. Legfontosabb feladatai közé tartozik közelebb hozni a gyermekekhez és a fiatalokhoz az opera világát. „A nagyszerű visszajelzések és a gyermekopera-programok folyamatosan növekvő látogatói száma mutatja, hogy a holnap publikuma már a ma publikuma is. Mozart A varázsfuvola című operája egy tökéletes mű ahhoz, hogy megszólítsuk a gyermekeket és a családokat. A Római Kőfejtő természetes színpadán Papageno kalandjai élménnyé változnak!” – nyilatkozta az operajátékok intendánsa.

A varázsfuvola előadásai

A szünidős előadások időpontjai: július 11., 12., 13., 18., 19., 20., 25., 26., 27., 31. Kezdés 17 órakor. Ajánlott korhatár: 6 éves kortól. Időtartam: száz perc szünettel együtt. Helyszín: Papageno Operavilága – Római Kőfejtő, St. Margarethen. A fogyatékkal élők és egy fő kísérő a belépőjegy 50 százalékát fizetik. Aktuális információk és jegyrendelés az interneten: www.ofs.at.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A 3. helyért:

Németország–Portugália 3–1 (0–0) Tovább olvasom