Délmagyar logó

2018. 06. 22. péntek - Paulina 14°C | 27°C Még több cikk.

A Westel új Domino-szolgáltatásai április 1-től

Április 1-jétől tovább bővül a Domino szolgáltatások köre, így a Westel több millió kártyás ügyfele a hívásvárakoztatás, hívástartás és hívásátirányítás mellett a konferenciahívást is igénybe veheti.
A Westel több mint 3,4 millió ügyfelének meghatározó része Domino kártyát használ, így számukra kedvezõ hír, hogy áprilistól beérkezõ hívásaikat tetszõlegesen bármely belföldi, nem emelt díjas telefonszámra átirányíthatják.
Az átirányítás minden Domino kártyás ügyfél számára elérhetõ, nincs külön belépési vagy havidíja, a szolgáltatás kizárólag valamely számra történõ átirányítás során díjköteles (hangpostára díjmentes, hálózaton belül bruttó 10, vezetékes hálózatba bruttó 20, más mobilhálózatba bruttó 60 forint percenként). A szolgáltatás belföldön bármikor, külföldi utazást követõen pedig a roaming kikapcsolása (*105#) után vehetõ igénybe.
A konferenciahívás szolgáltatással akár 6 résztvevõs megbeszélésre nyílik lehetõség mobilon, a beszélgetés minden résztvevõje hallja a többi résztvevõt, illetve beszélhet hozzájuk, ugyanúgy, mintha valamennyien személyesen jelen lennének. A szolgáltatásnak - a hívástartáshoz vagy hívásvárakoztatáshoz hasonlóan - nincs belépési vagy havidíja, kizárólag a használat során elõre meghatározott esetekben fizetendõ díj.
A konferenciabeszélgetés, a hívásvárakoztatás és hívástartás szolgáltatások mindegyike külföldön, roaming során is elérhetõ és a többi szolgáltatáshoz (pl. GPRS, MMS, hangposta) hasonlóan a díjmentesen hívható 1777-es Domino központban aktiválható.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szféra-estély az EU jegyében

A Szféra az idei eseményeket az EU-csatlakozás vezértémájának rendeli alá. A győri rendezvény… Tovább olvasom