Délmagyar logó

2017. 11. 18. szombat - Jenő 5°C | 8°C Még több cikk.

Adventi játszóház

Győr. Az Öveges Kálmán Gyakorló Általános Iskola (Gárdonyi u. 2–4.) adventi játszóházat szervez leendő elsősöknek holnap délután fél 4 órától. A negyedik osztályosok Télapó-műsort adnak, miközben az érdeklődők mézeskalácsot készíthetnek, illetve részt vehetnek az adventi gyertyagyújtásban.

Lengyel fórum

Győr. A Chopin Társaság, a Pilsudski Társaság, a Sobieski Egyesület és a lengyel önkormányzat közös, Lengyel fórum elnevezésű rendezvénye ma este 6 órakor kezdődik az lengyel önkormányzat székhelyén (Baross Gábor út 29.).

Jegyek a Republicra

Győr. A Győri és Győrújbaráti Rotary Club, valamint az X-Meditor Kft. december 16-i, az egyetemi sportcsarnokban tartandó jótékonysági Republic-koncertjére – melynek bevételéből a székelyföldi árvízkárosultakat kívánják támogatni – jegyek a 20/920-7502-es számú telefonon igényelhetők.

Jó helyen az adomány

Győr. Az Új Akropolisz Kulturális Közhasznú Egyesület által november 14. és 17. között szervezett ruhagyűjtési akció során 143 zsák ruha gyűlt össze, és jutott el többek között az Adyvárosi és az Újvárosi Családsegítő Központhoz, a Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálathoz, a Família Nagycsaládos Egyesülethez és a Szt. Cirill és Method Alapítvány Gyermekek és Családok Átmeneti Otthonhoz. A szervezők köszönik a közreműködést.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egyidős a városrésszel

Révfalu legidősebb lakója születésének éve ugyanaz, amikor Révfalu Győrhöz került. Kerekes Terézia… Tovább olvasom