Délmagyar logó

2017. 03. 23. csütörtök - Emőke 11°C | 21°C Még több cikk.

AEGON-hitelek

Az AEGON Magyarország Hitel Zrt. azzal a céllal jött létre, hogy 2006. november 2-tól a magyarországi AEGON-vállalatcsoport ügyfeleinek és a teljes lakosságnak ingatlanfedezet mellett nyújtott hiteltermékeket kínáljon.
A növekvő lakossági igényeknek megfelelően az AEGON Hitel Zrt. svájci frank alapú hiteltermékeket kínál kedvező feltételekkel ingatlanvásárlási célra, szabad felhasználásra és hitelkiváltásra. A modern informatikai háttérnek köszönhetően az AEGON Hitel Zrt. a kölcsönkérelmeket a szükséges dokumentumok hiánytalan benyújtását követően rekordidő alatt, akár 7 munkanapon belül elbírálja (értékbecsléssel együtt). Az ügyfeleknek csak a szerződés aláírásához kell befáradniuk a hitelcentrumokba, ahol egyszerre megköthetik lakás- és életbiztosításukat is a hitel mellé.
Rugalmas feltételekkel várják az érdeklődőket: „A hitelek mellé pótfedezetként bevonható az AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt.-vel kötött megtakarításos életbiztosítás.” Az AEGON-os életbiztosítás megtakarítási része beszámítható az önrészbe.
Hitelek kedvező feltételekkel már 1 millió forinttól igényelhetők.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Érdeklődik a közügyek iránt?

Tovább olvasom