Délmagyar logó

2018. 03. 19. hétfő - József, Bánk -5°C | 0°C Még több cikk.

Afrikában is járt

a sportigazgató

Ha nem is látványosan, de amióta Sopronba került, folyamatosan dolgozik Nagy Tamás, a soproni klub sportigazgatója.

labdarúgás

A szakembernek, amellett, hogy sikeresen befejezte a pro-licences tanfolyamot, munkaköréből adódóan utaznia is kellett. Útjai alkalmával olyan labdarúgókat figyelt meg, akik a közeljövőben esetleg segíthetnek a soproni együttes előrelépésében.
Nagy Tamás érdeklődésünkre elmondta, járt a közelmúltban Romániában, Horvátországban, sőt, Tunéziába is eljutott. „Láttam kint utánpótláscsapatok mérkőzéseit és edzéseit, de rangos mérkőzéseket is, amelyek az afrikai kontinensen olyanok, mint itt, Európában a Bajnokok Ligája-mérkőzések. Fantasztikus volt a hangulat szinte minden meccsen, a szurkolók imádják kedvenceiket, s ott a mérkőzésekre nem azért járnak ki az emberek, hogy hétköznapi feszültségüket a labdarúgókat szidva vezessék le. Hogy aztán ennek lesznek-e kézzelfogható eredményei, még nem tudni. Persze szeretnénk megerősíteni a gárdát a télen, s ehhez jó támpontot adnak a kint látottak” – foglalta össze kinti tapasztalatait a sportigazgató.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Generációk főzőcskéje

Generációk egymás közt, egymásért program keretében régi ételeket
és recepteket elevenítettek fel az idősek a fiataloknak, s a személyes kapcsolat révén a generációk is közelítettek egymáshoz. Egy jó ötlet, egy jó akció és sok sok finomság találkozott egymással. A Kisalföld receptgyűjtő versenye csaknem száz recepttel gazdagodott. Közülük várhatóan jó pár bekerülhet a Kisalföld szakácskönyvébe. Tovább olvasom