Délmagyar logó

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 15°C | 25°C Még több cikk.

Ágfalvi falunapok, határnyitással

A 80 éves ágfalvi községi sportkör és a 125 éves Magyar Vöröskereszt tiszteletére kétnapos ünnepséget rendeznek Ágfalván.
A sportpályán szombaton reggel 8-kor megemlékezést tart Gaál István polgármester és Honyák Ferenc, a sportegyesület elnöke, majd gyermekcsapatok részére focitorna kezdődik. Az általános iskola táncos tornabemutatóját fél 2-kor rendezik. Ezt követően tombolasorosolás lesz.
A Fő utcában felállított sátorban kiállítást rendeznek délután 2-kor, 4-kor pedig a Soproni Ütősök műsorát láthatják az érdeklődők. Délután 5-kor emléklapokat, zászlókat ad át a polgármester a sportkör jubileumán, fél 6-tól az Akkordeon Harmonika Zenekar és a Hazai Dallamok Kórusa szórakoztatja a közönséget. Este 7-kor Somfalva, Lépesfalva, Sopronkertes és Ágfalva közös kiadványának ünnepélyes bemutatására kerül sor az ágfalvi fogadóban. Az este 8-kor kezdődő bálon a Continental zenekar lép fel.
A sportpályán vasárnap 10-kor Ágfalva Öregfiúk – Sopron Öregfiúk focimérkőzést rendeznek, délután 3-kor a Fő utcai sátorban óvodások táncbemutatóját rendezik meg. Ezt követően megjutalmazzák a vöröskeresztes véradókat, s megyezászlót is kap Ágfalva. Slágermix című műsorával Payer András lép közönség elé fél 5-kor, este 6-kor az iskola néptánccsoportja és a Testvériség néptáncegyüttes közös műsora szórakoztatja a közönséget. A falunapokat vasárnap is bál zárja.
Szombaton Ágfalva és Somfalva között 12–24 óráig, vasárnap Ágfalva és Lépesfalva között 8–20 óráig lesz nyitva a határ.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Írja meg!

Közérdekű híre vagy jó ötlete, szabadidős programajánlata van? Írja meg! Címünk: Kisalföld… Tovább olvasom