Délmagyar logó

2018. 02. 18. vasárnap - Bernadett 1°C | 6°C Még több cikk.

Akár egymilliót spórolhatnak

a költői vénájú lakásvásárlók

Hamarosan lerakják a Városrét, Győr új városrészének alapkövét. Az ünnepélyes ceremónia alkalmából az Engel Group pályázatot írt ki, amely az Üzenj a következő évszázadnak címet viseli.
A Kisalföld által is támogatott pályázat keretében olyan rövid írásokat vár a cég, amelyek tükrözik, hogyan is képzelik a győriek városuk jövőjét száz év múlva.
A 15–20 mondatos fogalmazásokat a Városrét alapkőletételekor egy fémdobozba zárják, majd az a földbe kerül más kortörténeti dokumentumokkal együtt. A pályázatra elsősorban olyan írásokat várnak, amelyek tükrözik, illetve további ötletekkel gazdagítják az elképzeléseket, amelyeket már a Városrét kialakításánál is figyelembe vettek a tervezők. Előnyt élveznek azok a pályaművek, amelyek nagy zöldfelületek, játszóterek vagy a város szolgáltatóközpontjainak (iskolák, óvodák, kórházak áruházak, vendéglátóegységek és egyéb közösségi terek) kérdéskörére fókuszálnak. Természetesen a legjobb alkotásokat nem csak a jövő évszázad olvasói ismerhetik meg. A legsikeresebb pályaművek olvashatóak lesznek a www.varosret.hu oldalon is. A legjobb alkotást lakásvásárlási kedvezménnyel jutalmazza a cég, amely nagysága a kiválasztott lakás árától függ. A pályázatnak köszönhetően akár egymillió forintot spórolhat meg az a jó tollú v ároslakó, aki éppen most szeretne új lakást vásárolni. (A részletes pályázat a www.varosret.hu oldalon olvasható.)
A rövid fogalmazásokat 2006. november 8-ig a következő e-mail címre vagy postai címre várja az Engel Group: info@varosret.hu, vagy Engel Projekt Kft., 9001 Győr, Pf. 1623.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Négy csomagban nyolc csatorna

Új szolgáltatást indít október 30-tól Győrben a ViDaNet kábeltelevíziós társaság: digitális… Tovább olvasom