Délmagyar logó

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Akiket köszöntünk: Biliczki József és felesége Pérről

Játékunk augusztusi nyertese Biliczki József és felesége, akik augusztus 18-án voltak 34 éves házasok. Három gyermekük született és már van öt unokájuk, akik köszöntötték őket a házassági évfordulójukon.
Lassan már teljes értékű családtagnak számíthat a BizalmaSAN melléklet, hiszen a születésnapok, névnapok közös megünneplése mellett még egy alkalmat biztosítunk olvasóinknak ahhoz, hogy megosszák velünk családi örömeiket. Ezentúl is minden hónapban kisorsolunk egy házaspárt, akik a megnevezett hónapban kötöttek házasságot.

Felköszöntjük őket egy menyasszonyi tortával, amelyet a Zita cukrászdában készítenek el, és egy gyönyörű menyasszonyi csokorral, ami a Margaréta virágüzlet (Győr, Nagy Imre–Mónus Illés u. sarok, tel.: 96/428-964) meglepetése lesz.

Ajándékaink is hozzájárulhatnak ahhoz, hogy nyerteseink kellemesebben töltsék el a jeles napot, és még nagyon sokáig emlékezetes maradjon számukra.Figyelem! Várjuk a szeptember bármely napján házassági évfordulót ünneplők jelentkezését. A levelezőlapra vagy borítékra, kérjük, írják rá a nevet, címet, TELEFONSZÁMOT, a házasságkötés napját is. A leveleket a Zita cukrászda (9021 Győr, Jókai u. 6/A, tel.: 96/323-180) címére kérjük küldeni október 5-ig. A borítékra, kérjük, feltétlenül írják rá: PároSAN!
Várjuk a szeptember bármely napján házassági évfordulót ünneplők jelentkezését.hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Arcápolás az erősebb nemnél is

A férfiaknak is foglalkozniuk kell a bőrükkel. A gondozott férfiarcbőr esztétikus, egészséges,… Tovább olvasom