Délmagyar logó

2017. 06. 23. péntek - Zoltán 22°C | 35°C Még több cikk.

Aktívan a Kirakatban

Rendkívül kedvező fogadtatásra talált a kis- és közepes vállalkozások körében az egy hónappal ezelőtt Kirakat néven indított aktív kampányhirdetési akciónk.
Ahogy Győző Molnár István, lapunk hirdetési vezetője fogalmazott, a Pénz beszél, a Délmadár és a Szieszta mellékletben kialakított speciális hirdetési felületek „fullra járnak". A vállalkozók tényleg felismerték, hogy a nehezebb gazdasági feltételek közepette a leghatékonyabb üzleti stratégia tényleg az előremenekülés. Azaz, minden eszközt megragadni a piaci pozíciók megtartására, bővítésére, a versenyképesség javítására. Ebben segít nekik a Délmagyarország Kiadó páratlanul kedvezményes és pontosan célzott hirdetési csomagjával. Az ajánlatban a leghatásosabb reklámformát, a kampányhirdetést kínálják, havi négy megjelenéssel, az újság kiemelt szövegoldalain.

S ami talán a legfontosabb: csúcskedvezményes tarifákkal, akár már negyvenezer forintért. A csomagot tovább bontva, bővíthető a kereskedelmi információk terítése a Hirdető lapcsaládunkkal, ami a Délmagyarországgal és a Délvilággal együtt már kétszázezres példányt jelent.

A leggyorsabb érdeklődési, tanácskérési lehetőség a 62/ 567-874-es telefonon, vagy a molnar.istvan@delmagyar.hu e-mail címen a hirdetési vezetőnél.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gólerős Vargák a Vasutasoknál

Tovább olvasom