Délmagyar logó

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 14°C | 25°C Még több cikk.

Alakul az új rq-eto

Kézilabda

Alakul a Rába Quelle ETO FKC csapatának kerete. Tóth László vezetőedző valószínűleg tizennyolcas kerettel dolgozhat a következő szezonban. A játékosok nagy részével szóban már megállapodtak, tulajdonképpen két-három kérdőjel van még. Schuch Timuzsin és Pálos Gábor győri szerepléséhez az MKB-Veszprémnek is hozzá kell járulnia, de a játékosokkal már megegyeztek a vezetők. Az ETO elfogadta Józsa Dávid igényeit is, aki jövő hétre ígért végleges választ, valamint megegyezett egy szerb kapussal, akinek nevét – a menedzser kérésére – csak a szerződés aláírása után hozzák nyilvánosságra.


Jelen állás szerint a kapuban Hoffmann Ákosra, a jobbszélen Szalafai Gáborra és Miss Zoltánra (Alba Regia), a jobbátlövőposzton Borislav Basaricra (Békés), Németh Gáborra és Szabó Andrásra (Pápa), beállóban Schuch Timuzsinra és Igor Milicevicre (Békés), irányítóposzton Nagy Tamásra (Békés), Konkoly Tamásra és az ifjúsági csapatból Nagy Dávidra, a balátlövőposzton Józsa Dávidra, Forrai Dánielre (Dunaferr) és az ificsapatból felkerülő Horváth Adriánra, a balszélen pedig Pálos Gáborra és Széles Lászlóra (Dunaferr) számíthat a szakmai stáb.
Változott a bajnok Audi-ETO női csapatának felkészülési programja. Eredetileg augusztus 18-án és 19-én rendezték volna a Kulcsár Anita-emléktornát Dunaújvárosban, a válogatott ekkor a Pannon GSM-kupán vesz részt. Az egykori győri és dunaújvárosi játékos emlékére rendezett torna egy héttel később lesz.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

SMS 06.27.

Tovább olvasom