Délmagyar logó

2017. 07. 24. hétfő - Kinga, Kincső 21°C | 34°C Még több cikk.

Alapellátási Szabadegyetem

Győr. Az Egészséges Nemzedékért Alapítvány Alapellátási Szabadegyetemének 136. szakmai pontszerző tudományos továbbképzését holnap délelőtt fél 9 órától a családorvoslás gyakorlati és speciális kérdéseiről rendezik a városháza dísztermében. Szó lesz a hiperaktív hólyag szindrómáról, az atópiás dermatitisről, a diverticulosis problémaköréről, illetve az antibiotikum-használat gasztroenterológiai vonatkozásairól. A részvétel és a tesztvizsga egyaránt díjtalan.

Iskolai nyílt nap

Győr. A Marcalvárosi Közoktatási Központ Arany János-iskolája holnap délelőtt 9-től délután 1 óráig nyílt napot tart a leendő első osztályosok és szüleik részére. Az érdeklődők bepillanthatnak az iskola oktató-nevelő munkájába, a két tanítási nyelvű programba és a sportosztályok működésébe. Az óvodások játékos kézműves-foglalkozáson vehetnek részt, az igazgatói tájékoztatót követően konzultációra is lehetőséget biztosítanak.

Fuvarozóknak

Győr. Fuvarozóknak tartanak előadást a digitális tachográfról – hatósági megközelítésben – holnap délelőtt 9 órától a Győri Ipartestület székháza (Arany J. u. 31.) IV. emeleti tanácstermében. Bővebb információ megtekinthető a www.gyoriipartestulet.hu honlapon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Akár maradhatna is az iskola?

Folytatás az 1. oldalról. Tovább olvasom