Délmagyar logó

2017. 03. 27. hétfő - Hajnalka 2°C | 12°C Még több cikk.

Alkotmányozó diktatúra zajlik Magyarországon?

Az MSZP szerint "alkotmányozó diktatúra" zajlik napjainkban, a kormányzó párt egyeztetések és hatáselemzések nélkül, ha kell alkotmánymódosítással akar ráerőltetni törvényeket az emberekre.
Harangozó Tamás, az MSZP országgyűlési képviselője vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján tűrhetetlennek, tarthatatlannak és megengedhetetlennek nevezte a Fidesz jogalkotási gyakorlatát, amely szerinte szabályt sértve kíván szigorítani a közbiztonság javítását célzó szabálysértési törvényen. A szocialista politikus azt követelte Navracsics Tibor igazságügyi minisztertől, vonja vissza az általa beterjesztett törvényjavaslatot.

Olvasóink írták

 • 15. jozko 2010. július 05. 13:30
  „Egyébként, ha már így benne vagyunk: mit kíván a "köznép"?”
 • 14. rézike 2010. július 05. 12:25
  „Hangzatos cím, az már biztos. De miért olyan biztos abban a MSZP, hogy negatív előjelet is adunk neki. Mi választottuk őket( FIDESZ ) abban a tudatban, hogy benne lesz a pakliban az egyeduralmuk is. És hát az egyeduralommal nincs is gond, ha tudják a helyes irányt. Eddig nekem bejött, és még csak a tetejét kapargatják a sz.. rnak.”
 • 13. Hmmm... 2010. július 05. 09:23
  „Miert, az elozo kormany azt tete amit a nemzet es a koznep erdeke kivant? Meg most is azt mondom: Egyik kutya, masik eb.”
 • 12. deszkás 2010. július 05. 00:50
  „Azért az érdekes ha felteszem ezt a kérdést célzottan Fideszesnek akkor nincs válasz. 10hsz.”
 • 11. jozko 2010. július 04. 21:19
  „Hol itt a meglepi? Akinek egyszer már kezében volt a hatalom, de egyszer már ki is csúszott belőle, megtanulta azt komolyan venni! Gondolom, nem illő és nem publikus arról tárgyalni, mibe került ez a Fidesznek /ámbár az Mszp sem hiszem, hogy olyan nagyon visszafogta magát/. Annyi biztos, Orbán Viktor most bebetonozza magát. Választást bármelyik párt csak rövid távú "elhitető" taktikával n yerhetett , és az illúzió gyorsan szertefoszlik. Egyik sem hazudott nagyobbatm mint a másik. A nép csodára várt /és nem feltétlenül arra, hogy kézbevegye, munkával változtassa meg a sorsát/, az Mszp eljátszotta a hitelét, a Fidesz tűnt ígéretesebbnek a szavazók számára. Jól kormányozni is sokféleképpen lehet. Használható, a felelősség megosztására is alkalmas ellenzék híján bizony "centralizált" vezetés van kialakulóban-ennek még lehet egészséges társadalmi kontrollja-de a tervekbe nem hiszem, hogy beleszólást enged a Kormány. Főleg nem az Mszp-nek. Felelősség viselése nélkül...Várjuk az eredményeket, és ne legyenek illúzióink a megvalósításuk lehetőségeit illetően!”
 • 10. deszkás 2010. július 04. 20:57
  „VÁROSI! Hogyan néz ki a magyar zászló? Mert a Szegedi Fidesz iroda felett a nem hivatalos lengedezik. Nem ismeritek a magyar zászlót? Komcsiztok és kussoltattok.,ehhez gyomor kell. Igen kivagyok.”
 • 9. KolompárRómeó 2010. július 04. 20:54
  „Az MSZ(M)P ne ugasson demokráciáról, amíg Lendvai, Kovács és egyéb elftársak vannak pozícióban.”
 • 8. floridaimagyar 2010. július 04. 20:02
  „Azt sem tudjak mit jelent az alkotmany :) ilyen fajta diktaturarol meg nem hallottam ...”
 • 7. dezső 2010. július 04. 19:25
  „SAVANYÚ A SZŐLŐ AZ MSZP-NEK, NEM KELLETT VOLNA 8 ÉVIG LOPNI-CSALNI.
  DOLGOZNI KELLETT VOLNA? DE OLYAT NEM TANÍTOTTAK NEKIK!”
 • 6. Ferrer 2010. július 04. 19:01
  „Azok után, hogy ki kell rakni a középületekben a nemzeti együttműködés nyilatkozatát v mi a fenét én már semmi jóra nem számítok. Szerintem előbb-utóbb kint kell lennie minden lakásban Orbán és Schmitt képe (mint Nagy Vezér és Kedves Vezető elvtársak)”
 • 5. történész 2010. július 04. 19:00
  „Huhu -hahah tiszta elvtársi találkozó. Tök hasonló a szöveg az 50-es évekbeli rém uralmi szövegbevezetésekhez... hajrá elvtárs urak a stílus az a múlt a színetek más.Jó pénzért zsíros állásokért hisz kell valaki a leszámolások után is..úgy volt ez régen,hogy a nyilasokból verbuválódott új komcsik voltak akkor a legveszélyesebbek.”
 • 4. barkzso 2010. július 04. 18:36
  „Bolond likból (MSZP), bolond szél fúj :))”
 • 3. achilleus 2010. július 04. 17:35
  „"tűrhetetlennek, tarthatatlannak és megengedhetetlennek nevezte a Fidesz jogalkotási gyakorlatát, amely szerinte szabályt sértve kíván szigorítani a közbiztonság javítását célzó szabálysértési törvényen."

  Mi is a probléma elvtársak? Ti eddig NAGYBAN loptatok, csaltatok. Titeket ez nem is érint. Vagy mégis? Táncsaknem egy bizonyos kisebbség 20 ezren aluli büntetlenségét kihasználva akartátok terrorizálni, megfélemlíteni a lakosságot? Persze ehhez a kisebbséget is kiszolgáltatott helyzetbe kellett sodornotok, esetleg őket is megfélemlítenetek. Ha esetleg a múltbeli intézkedéseitek, elmulasztott leleplezéseitek ez irányba mutattak volna, akkor azért tudjátok, hogy a pokol melyik bugyrában van a helyetek? A legalsóban, Hitler és Eichmann mellett.”
 • 2. varosi 2010. július 04. 17:16
  „Végre történik valami. A szánalmas szoci próbálkozással meg nem kell foglalkozni. Legalább 4 évig kuss a nevük. Volt 8 évük. Hajrá FIDESZ!!!!”
 • 1. Power 2010. július 04. 16:05
  „"Szeretnék úgy dolgozni, hogy ne csak újoncként, hanem általában is kimagasló teljesítményt nyújtsak."
  Tetszettek volna 8 éven keresztül keményen dolgozni.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Versenyt úsztak a bányatóban - egyikük megfulladt

Bányatóba fulladt egy fiatalember vasárnap. A mentőhelikopterrel a helyszínre érkező orvos már nem… Tovább olvasom