Délmagyar logó

2017. 02. 24. péntek - Mátyás 6°C | 12°C Még több cikk.

Aluljáróban bántalmazták a Fradi egyik játékosát

Sajnos az elmúlt napokban több olyan "szurkolói" megnyilvánulás is történt a Ferencváros körül, amelyet alighanem minden jóérzésű Fradi-drukker elítél.
A sajtóban már megjelent, hogy a keddi, visszafogott hangulatú évzáró vacsorára többen is berontottak, és minősíthetetlen hangnemben szidalmazták a csapat játékosait.

Mindenki döbbenten állt az eset előtt, némi öröm, hogy végül nem fajult tettlegességig a meglehetősen ijesztő incidens. Sajnos talán ennél is súlyosabb eset történt vasárnap, amikor a népligeti aluljáróban nem csak szidalmazták, hanem bántalmazták is a Ferencváros légiósát, Jeremias Buzt.

- Sajnos valóban megtörtént, amiről egyre többen pletykálnak, bár szerettük volna elkerülni, hogy újabb hullámok kerekedjenek a Fradi körül - mondta Tepszics Ignác minderről a 100%Fradi hetilapnak. - Mindannyiunk számára érthetetlen, ami történt, hiszen egy rendkívül profi gondolkodású játékost ismertünk meg Jeremias személyében, aki ráadásul remekül is teljesített, fontos gólokat szerzett.
Nem lehetett panasz a játékára, nem véletlen, hogy külön őt éltető rigmus is született a lelátón a drukkerek részéről. A sajnálatos eset vasárnap délelőtt történt a népligeti aluljáróban, az incidens nyomai jelenleg is láthatóak a játékos felső testén. Buz hozzáállására jól jellemző, hogy ilyen körülmények között is elutazott a csapattal Szegedre, és a hírverő meccsen is odatette magát, annak ellenére, hogy a testi fájdalmak mellett lelkileg is megviselték a történések.

Buz kifejezett kérése volt, hogy ne hozzák nyilvánosságra az esetet, hiszen őt ismerve talán még ő érezte magát kellemetlenül a történések miatt. Bár a zöld-fehér vezetők véleménye szerint talán elejét vehetik a hasonló jellegű támadásoknak, ha nyíltan beszélnek róluk, de természetesen eleget tettek a játékos kérésének. A csütörtöki napon viszont komoly médiaérdeklődés volt e témában a bulvársajtó részéről, számos verzió látott napvilágot az esettel kapcsolatosan, ezért döntöttek úgy, hogy nyilvánosságra hozzák mindezt.

ftc.hu/topfoci.hu
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A női szenátorok

"Új sorozattal indulnánk, holott nekünk ez mégsem lenne új, hiszen ilyen-olyan sikerrel évtizedek… Tovább olvasom