Délmagyar logó

2018. 04. 22. vasárnap - Csilla, Noémi 9°C | 24°C Még több cikk.

Amerikai pénzek Tétre

Mikulás előestéjének napján, december 5-én nagy értékű készpénzt és tárgyi adományt adott át az Amerikai Kereskedelmi Kamara Alapítvány (AmCham Alapítvány) képviselője, dr. Komáromi Péter a győri Vocational Academy Alapítvány elnökének, Nagy Ottó Lászlónak, a T. E. T. T. – Tanulóközpont az Esélyegyenlőségért és a Tehetséges Tanulókért című sikeres pályázatáért. A Vocational Academy pályázatának elsődleges célja a szociális helyzetük miatt segítségre szoruló téti, 7–14 éves gyermekek számára az esélyegyenlőség biztosítása az oktatás tanórai keretein kívül, idegen nyelvi labor, könyvtár, tanulóközpont létrehozásával. Programjukat a téti Európa-Házban valósítják meg, ahol a hátrányos helyzetű általános iskolások segítésére az önálló tanuláshoz elengedhetetlen tárgyi feltételeket teremtik meg, elősegítve ezzel a gyermekek tehetségének kibontakozását, nyelvi készségének fejlődését.

– Bizonyára nagy meglepetést okoztunk, mert négyszeresét hoztuk, mint amit kértek – mondta az adományátadást követően dr. Komáromi Péter, az AmCham Alapítvány kurató-

riumi elnöke –, ugyanis a pályázott 277 ezer forint helyett 450 ezer forintnyi készpénzt és több mint egymillió forint értékű tárgyi eszközt adományoztunk. A Vocational Academy Alapítvány T. E. T. T.-programja kiemelkedett a többi pályázat közül: ez volt a 46 országosan pályázó közül a legerősebb.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Itthon is bemutatták a Vistát

Vityi Péter, a Microsoft Magyarország ügyvezető igazgatója bejelentette, hogy az üzleti felhasználók… Tovább olvasom