Délmagyar logó

2017. 08. 20. vasárnap - István 19°C | 34°C Még több cikk.

APEH-osok vadásznak a milliomos parkolóőrökre

Az adóhatóság is nyomoz a parkolási botrányban. A Blikk információi szerint felmerült a gyanú, hogy néhány parkolóőr az elmúlt években hatalmas vagyont halmozott fel, miközben átlagos havi jövedelmük 80 ezer forint.
A Blikk 2008 júniusában kezdett oknyomozásba, amelynek végeredményképpen több parkolóőr kiállt a nyilvánosság elé, és bevallotta, miként bírságolt zsebre éveken keresztül. Ezt követően a BRFK is nyomozni kezdett, az eljárást még nem zárták le. Az elmúlt héten pedig az APEH is bekapcsolódott az ügybe, miután egy volt parkolóőr náluk is bejelentést tett. A lap úgy tudja, összesen 8 ember került a hatóságok látókörébe - a vizsgálat igyekszik feltárni vagyongyarapodásukat.

Olvasóink írták

 • 5. spiler 2009. április 17. 08:32
  „apeh mikor vizsgálja már az ügyvédeketmorvosokat politikusokat.....ezek ellen mért nem indit hadjáratot ,ott alové és nincs számla!!!!!!!!!!44”
 • 4. Madzsar 2009. április 16. 10:47
  „A népszerű övezetekben építkező tisztességtelenül meggazdagodott emberek ellenőrzéséből lefoglalt vagyon lazán fedezné a teljes magyar államadósságot! De persze nekünk a parkolóőrök kellenek, mert azt a tizenkét szerencsétlent sokkal könnyebb megtalálni, mint átlátható gazdasági- és államigazgatási koncepcióval kifehéríteni egy országot...”
 • 3. flexsnake 2009. április 16. 10:25
  „De kérem szépen a 100hektár szőlős az nem az enyém hanem az 5éves fiamé csak hát mivel kiskorú, én kezelem az ügyeit. Azt ő vette.... igen, ja... meg hogyne és persze :) Szar ez úgy ahogyan van.”
 • 2. flexsnake 2009. április 16. 10:25
  „De kérem szépen a 100hektár szőlős az nem az enyém hanem az 5éves fiamé csak hát mivel kiskorú, én kezelem az ügyeit. Azt ő vette.... igen, ja... meg hogyne és persze :) Szar ez úgy ahogyan van.”
 • 1. comet 2009. április 16. 09:07
  „az csaló milliomos képviselőkre is épp ideje lenne vadászni, ugyanis nem számolnak el a ktg térítésükkel, ami egyrészt jogtalan felhasználást, a velük üzletelő kereskedők részéről meg adócsalás lehetőségét veti fel.
  Itt is milliárdokról van szó.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Magyarország mint jó példa

Egy Washingtonban kedden megtartott Balkán-tanácskozáson amerikai diplomaták Magyarországot emelték… Tovább olvasom