Délmagyar logó

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 24°C Még több cikk.

Apró munkákkal kezd az új polgármester

Várhatóan a két ünnep között teszi le esküjét Völcsej új polgármestere, Szőke Attila. Ugyancsak a két ünnep között alakul meg Sopronhorpácson az új képviselő-testület.
Szőke Attila, Völcsej új polgármestere apró lépésekkel szeretné kezdeni a munkát. Mint mondja, a jelenlegi gazdasági helyzetben nagy csodát nem lehet várni. Első tervei között szerepel a helyi ifjúságnak a tartalmas kikapcsolódási lehetőség megteremtése.
– A településen több pedagógussal is beszéltem már, akik segítenének a délutáni szabadidős programok megszervezésében. Szeretnénk például beállítani egy pingpongasztalt. A völcseji diákok Sopronhorpácsra, illetve Lövőre járnak át tanulni, ezért is tartjuk fontosnak, hogy jól töltsék el a délutánjukat. Ide tartozik továbbá, hogy mihamarabb fel kell újítanunk a buszmegállót. Az előző ciklusban képviselőként vettem részt a település irányításában, így van rálátásom az ügyekre. Az mindenesetre tény, folytatom az előző polgármester, Nagy Gyula által megkezdett munkát. Így például a jövőben is támogatjuk a szociális étkeztetést.
Mint arról a Kisalföld hétfői számában beszámolt, térségünkben két településen, Völcsejen és Sopronhorpácson tartottak időközi önkormányzati választást. Szőke Attila várhatóan karácsony után teszi le a hivatali esküt. Hasonlóan járnak el Sopronhorpácson is, ahol a két ünnep között áll munkába az új testület. Az önkormányzatba az öt korábbi képviselő mellett két újat választottak a héttagú testületbe.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vereséggel zártak a SMAFC kosarasai

kosárlabda Fehérvár KC–SMAFC 86–72 (18–31, 19–7, 22–20, 27–14)… Tovább olvasom