Délmagyar logó

2017. 08. 20. vasárnap - István 19°C | 34°C Még több cikk.

Áramot vezetett a kerítésbe: egy halott, két sérült

Egy ember meghalt és ketten megsérültek, miután egy olyan ház udvarára akartak bemenni, ahol a tulajdonos áramot vezetett a kerítésbe a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Kesznyéten községben.
Egy 48 éves férfi halt meg a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Kesznyétenen kedden hajnalban, amikor két társával egy olyan ház kerítésén akartak átmászni, amibe áramot vezetett a tulajdonos. Az eddigi vizsgálatok szerint a három férfi uborkát akart lopni, a ház kertjéből, de amikor átmásztak a kerítsen a 220 volt megrázta őket. A szerencsétlenül járt férfi két társa is megsérült az áramütéstől, az egyik súlyosan, a másik könnyebben.

A ház tulajdonosa még korábban vezetette be az áramot éppen a tolvajok megfékezésére. A rendőrség tájékoztatása szerint a környékbeliek tudták, hogy a ház tulajdonosa este 10 és reggel 6 óra között bekapcsolja az áramot. Az egyik férfi a kihallgatáson elismerte, hogy tisztában voltak azzal, hogy áram van a kerítésben, ennek ellenére átugrottak a kerítésen. A ház 68 éves férfi tulajdonosa azonnal kikapcsolta az áramot, amikor meglátta a földön fekvő tolvajokat, de így sem lehetet egyikük életét megmenteni.

Az elhunyt férfi rokonai rövid időn belül a helyszínre érkeztek, 40 rendőrt küldtek ki a helyszínre, hogy megelőzzék a bajt. A két, még életben maradt férfit a borsod megyei kórházban ápolják, a súlyosabb sérült állapota most is kritikus. A ház tulajdonosát őrizetbe vették, több emberen elkövetett emberölési kísérlet miatt indítottak ellene eljárást.

Csongrád megyében sem egyedi eset, hogy elektromos kerítéssel védekeznek a betörések ellen. A témával kapcsolatos korábbi cikkünket itt találja.  

Olvasóink írták

185 hozzászólás
 • 185. Katica9 2008. július 06. 20:53
  „177 Kudaj-nak
  Egyetértek veled.Esetleg vmi ötlet?A cigányok ombucmana mit szól ehhez? Meg kellene kérdezni tőle?
  Szerinte ez normális?Mi tartjuk el őket és lassan már nem lesz tőlünk mit ellopni.Törvényt kellene módosítani de azt NAGYON!
  Tud valaki segíteni merre kell lépni?
  Álljunk ki a bácsiért mi magyarok,úgy mint a ciányok kiállnak egymásért!!”
 • 184. jhgf 2008. július 04. 19:45
  „Kicsit" haragszok" a bácsira,hogy a másik két mocsok túlélte!!!”
 • 183. sanyeeeeeeeeeeeeee 2008. július 03. 19:44
  „ROHADT CIGÁNYOK!!!!!!!!!!!”
 • 182. spiler17 2008. július 03. 17:21
  „valahogy meg kell védeni a tulajdont-------------------kik voltak a tettesek...............megélhetési bünőzés...hol volt a rendőrség.........ha mindenüt nm lehet rendörség akkor mindenki úgy védje meg a tulajdonát ahogy tudja.”
 • 181. catcar 2008. július 03. 15:35
  „180. Ha bent vannak az előzetesben 2 hónapot az már nagy szó! Aki engem leütött és kirabolt, nem rég engedték ki és folyamatban van még 3 ilyen ügye!!! És megint majd szabadon mászkálhat!!!!!”
 • 180. egyszeru polgar 2008. július 03. 11:51
  „En csak annyit tennek hozza, hogy a megelhetesi bunozes egy nagy hazugsag. Segelyt es csaladipotlekot jocskan kapnak, sokan az iskolaban ingyen elelmet amit, nem sajnalom a gyerekektol. A szulok mentesitve vannak szinte minden fizetesi kotelettseg alol, termeszetesen adot nem fizetnek, igy a segely es a csaladipotlek tulajdonkeppen tiszta jovedelem. Etvitelukhoz, a nagy kulturalis igenyukhoz ez boven eleg, hiszen jocskan jut alkoholra, mobilra es meg sokmindenre.
  Azt is tudom, hogy Edesanyamek hihetetlenul szegenyek voltak gyermekkorukban. Nagyanyam 5 arvat nevelt egyedul, megsem loptak es egyik lany sem lett prostitualt.”
 • 179. kudaj 2008. július 03. 10:12
  „ECHTE MAGYAR TALÁLKOZNUNK KÉNE VALAHOL ÉS VÉGRE ELKEZDENI VALAMIT MERT NAGYON DÜHÖS ÉS ELKESEREDETT VAGYOK!!!!!üdv.egy MAGYAR”
 • 178. RIGOLETTO 2008. július 03. 10:11
  „Ezt a kuruc.info-ról csemegéztem:
  "Egyszer egy barátommal voltunk strandolni egy "bányatónál"....Gyanús volt, hogy sok a cigó, de arra nem gondoltunk, hogy mire visszaérünk a kocsihoz (kb.5 perc, mert hideg volt a viz), addigra ki lesz törve az ablaka, és ki lesz fosztva.
  Följelentést tettünk, de minek, amikor kb. másfél óra volt várakozással együtt az ügyintézés, és a rendőr közölte, hogy úgysem lesz meg semmi, büntetést a cigó nem kap, max. pár nap a fogdában, mert megélhetési bűnöző, behajtani úgysem lehet tőle semmit, meg amúgyis szerencse, hogy nem láttuk az esetet mert ha akár már a cselekmény közben vagy utána bántódása esik, akkor mi faragunk rá, mert az Ő SZEMÉLYISÉGI JOGAI ERŐSEBBEK, MINT NEKÜNK A TULAJDONUNKHOZ VALÓ JOGUNK.

  Ez volt kb. 4 éve. Nem kell csodálkozni azon, hogy ilyen törvények és joggyakorlat mellett nemcsak a cigány de az összes többi bűnöző is teljesen elszabadul, és a helyzet csak rosszabbodni fog mert már a sokadik olyan generáció nő fel pontosan tudja, hogy bármit megtehet különösebb retorzió nélkül. És mindegyik generáció egy adaggal pofátlanabb, mint az előző, csak figyeljetek."

  NO COMMENT!!!”
 • 177. kudaj 2008. július 03. 10:08
  „mindenki olvassa el mit ír a boon erről!elképesztő!ezek a tetves cigányok arra is képtelenek hogy ,sajátmaguknak valamit termeljenek a házuk udvarán inkább elopják a szerencsétlen kis öreg uborkáját! és még ő megy börtönbe ezek helyett!EMBEREK ELÉG VOLT!!!szerveződni kell és lépni!!!!!!!!sok tetves cigánybűnöző meg szabadlábon!ugye rajmundkát senkinek nem kell bemutatni példaként ő verte agyon azt a diákot mégis szabadlábon van!!!!!!!!ÉBREDJETEK MÁR FEL VÉGRE!!!!!!!!!!!!TEGYÜNK VALAMIT MERT EZ NEM ÁLLAPOT!!!!LÉPJÜNK KAPCSOLATBA EGYMÁSSAL BÁRHOL IS ÉLÜNK AZ ORSZÁGBAN!!!!!!A kúrmány ,rendőrség egy nagy 0!!!!!!ÉN KÉSZ VAGYOK TENNI IS VALAMIT HA KELL!!!!!”
 • 176. falusi 2008. július 03. 00:04
  „Egy kis adalék a témához. a helyi polgármester állítása szerint előző nap fizették ki a segélyeket, tehát jutott volna pénz az uborkára is, ha nem viszik a kocsmába. Fontos a körülmények ismerete!”
 • 175. raffy2 2008. július 02. 22:51
  „ma reggel híradó ATV:kórházi ágy,kisebbségi:lopni mentünk.itt már csak az a kérdés ,hogy ez miért nem dolgozik?ja,tudom nincsen cigánybűnözés.”
 • 174. echte magyar 2008. július 02. 20:22
  „MAGYAROK !!!!!!!!!! SZECHENYI ISTVAN GYERMEKEI ! SZECHENYI ISTVAN SZERETETT MAGYAR NEPE !!!!!!!!! HA A BIROSAG ELITELI A BACSIT AKKOR NEKUNK OSSZEKELL FOGNUNK ORSZAGOS SZINTEN!!!!!!!!!! MILLIOKNAK KELL KIMENNI AZ UTCARA TUNTETNI !!!!!!!!!!!! NE FELEJTSETEK ROLAND GYILKOSA " A TETVES BOKSZOLO CIGANY SZABADON VAN !!!!!!!!! ES A KET MASIK CIGANY IS !!!!!!!!!!!! AKKOR HOGY MERNEK EGY IDOS 68 EVES MAGYAR BACSIT BEVINNI MEG ELOZETESBE SEM !!!!!!!!!!!!!!!! O CSAK A CSALADJAT ES A MAGANTULAJDONAT VEDTE A SAJAT OTTHONABAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SZERINTEM CSINALJUK MEG ORSZAGOS SZINTEN IS !!!!!!! VEZESSUNK ARAMOT A MAGANTULAJDONUNK TERULETERE !!!!!!! KISTELEK-NAGYTELEK- KIS LAKAS-NAGY-LAKAS-HAZ-KERT-HETVEGI-HAZ ,SOROLJAM. MINDENHOVA. !!!!! EZEK A TEVEK ORVOST-TANART-OREGEKET-FIATALOKAT VERNEK ! MENTOSOKET VERNEK !!!!!!!!!! A RENDORSEGNEK MEGVAN KOTVE A KEZE ES A KORMANY ELLENUNK HOZZA A TORVENYT ! EZT A RENDOR IS TUDJA !!!!!!!!!!! ELEG VOLT !!!!! MEGKELL SZERVEZODNUNK AZ UTCAINKBAN,FALU,VAROSON,ORRSZAGOS SZINTEN !!!! A KURMANY MAGYAR ELLENES !!!!!!!!!!!!!!!!! FAJIRTAS VAN !!!!!!!!!!!NE TURJUBK TOVABB !!! ELEG VOLT. A ROMAKAT KIKELL NYIRNI !!!!!!!!!!!!!! AZUTAN A POSZT-KOMUNISTAKAT IS !!!!!! MINT ROMANIABAN TETTEK COUCESCOUVAL !!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 173. eagle 2008. július 02. 20:07
  „csak fel akart töltödni a róma csávó a megélhetési bünözéshez ?”
 • 172. Szélsőjobbos 2008. július 02. 19:49
  „Adjunk energiát a cigányoknak!Áram,gáz jó lesz nekik!”
 • 171. dodó 2008. július 02. 17:07
  „2008. július 2.
  * 16:45 Lopott lóval üzletelt
  * 15:42 Betört, lovat lopott, és beverte az asszony orrát
  * 14:12 Sírrongálók a karcagi temetőben
  * 14:06 Strandról lopták a paravánt
  * 12:03 Csak vizet kértek a trükkös tolvajok
  * 10:19 Gyújtogató a kisboltnál
  ...a mai Magyar Nemzet CB termése, (még csak du. 5 óra)

  Egyébként elhiszi valaki, hogy nem gyilkolni mentek, hanem csak egy kis ubiért? Biztos jól csúszik a piára!”
 • 170. amasan 2008. július 02. 15:22
  „ha valakinek még kétségei lennének:
  http://kuruc.info/r/34/26507/
  nagyon durva...”
 • 169. death ´n roll 2008. július 02. 13:15
  „Csak technikailag kérdem: elektromos kerítést nem úgy telepítenek, hogy a külső, figyelmezető táblákkal teleaggatott kerítéstől bő karnyújtásnyival beljebb, második kerítésként?
  Az már magánterület, véletlenül így nem fogja meg senki, stb.”
 • 168. DD 2008. július 02. 13:05
  „sztem a Zetor valószínűleg roma származású.....DD”
 • 167. egyéni döntés 2008. július 02. 11:38
  „A bácsi végső elkeseredésében akár maga is megfoghatta volna a drótot, hiszen senki se védte meg: se a jog, se a rendőrség, senki. De nem, Ő úgy döntött: mint Dugovics Titusz, magával viszi ellenségét a sírba.”
 • 166. Horton 2008. július 02. 10:25
  „Tisztelt Délmagyar!

  Ha arról tudtak külön cikket leadni, hogy az egyik témához mi mennyiségű hozzászólás érkezett / Hajba kaptak olvasóink....../, akkor vegyék a fáradságot és reagáljanak erre a cikkre vonatkozóan is, mert itt a hozzászólások száma messze túllépte azt, ami miatt a tegnapi cikket leközőlték.

  Remélem nem dugják a fejüket a homokba, hanem tökös legények módjára végre azt is leközlik, hogy mi a magyar emberek legnagyobb problémája ebben az országban.

  Gondolom önöknek is fontos, hogy minél több ember olvassa a napilapjukat................szóval, a téma adott, csak élni kell vele!!!!!!!!!!

  Szeretném, ha már reggel terítéken lenne, és újra átbeszélhetnénk az olvasókkal együtt.............mert van mit átbeszélni!!!!”
185 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gázrobbanás Borsodban - egy sérült

Gázrobbanás történt a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Putnokon egy családi házban kedden reggel. A… Tovább olvasom