Délmagyar logó

2017. 09. 20. szerda - Friderika 10°C | 19°C Még több cikk.

Arcápolás az erősebb nemnél is

A férfiaknak is foglalkozniuk kell a bőrükkel. A gondozott férfiarcbőr esztétikus, egészséges, összhangban van a lélekkel. Egy gondozott arcbőr a csábítás egyik fontos eszköze is.
A férfiak bőrének legalább annyi törődésre van szüksége, mint a nőkének. Olyan szépségápolási termékeket kell használniuk, amelyek figyelembe veszik a férfibőr sajátosságait, ezáltal tökéletesen megfelelnek a férfiak igényeinek, elvárásainak. A férfiak bőre igaz, hogy vastagabb, de ki van téve környezeti ártalmaknak, napi stresszhatásoknak. A mindennapi borotválkozás miatt olyan termékekre van szükségük, ami azonnal megnyugtatja és lággyá varázsolja bőrüket.

A férfiak bőre zsírosabb, több faggyút és izzadságot termel, ami a bőr pH-ját lúgosabbá teszi, ez kedvez a baktériumoknak. A ráncokra is hatni kell, igaz, a bőrük lassabban öregszik, de ez nem azt jelenti, hogy nem kell küzdeni az öregedés folyamata ellen.

Ami elengedhetetlenül szükséges: a napi bőrtisztítás, a zsírosság, fényesség megakadályozása. Védelem a külső behatásokkal szemben (borotválkozás, szennyezés, dohányzás). És ami még nagyon fontos: megelőzni a stressz és az öregedés (ráncok) jeleit.
A férfiarcápolók nagyon könnyű, nem ragadós termékek, komfortérzetet és védelmet adnak egész napon át diszkrét, férfias illatokkal.

Uraim, önökön a sor, hogy a bőrük mindennapi ápolása utáni csodát megéljék!


Csete Erzsébet

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az emberek fele nem tud lehajolni a lábujjáig

Állóképességünk, fittségünk állandó felmérések célpontja. Legutóbb azt derítették ki a kutatók, hogy… Tovább olvasom