Délmagyar logó

2017. 11. 22. szerda - Cecília 5°C | 13°C Még több cikk.

átmeneti év, jó eredmények

labdarúgás

A Győri ETO FC korosztályos csapataiban futballozó fiatalok a napokban tartották évzáró és éremátadó ünnepségüket a Magvassy-sportcsarnokban. A rendezvényen az edzők, vezetők mellett az ifjú labdarúgók szülei is megjelentek.


Reszeli Soós István, a klub szakmai igazgatója elmondta: az elmúlt egy esztendőt átmeneti évnek tekintik, hiszen a stadionrekonstrukciós munkálatok miatt a futballisták kénytelenek voltak mostoha körülmények között, konténerben öltözni, készülni az edzésekre és a mérkőzésekre.
„ Ennek tudatában minden elismerésem az övék. Úgy érzem, eredményes évet zártunk, növeltük az igazolt játékosok számát és kialakítottunk egy jó edzői stábot. Az épülő kollégiumnak is az az egyik célja, hogy szélesítsük az alapokat. Országos viszonylatban nagyon jó körülmények között dolgozhatunk. Az a célunk azonban, hogy mi legyünk a legjobbak. Bízom benne, hogy az egyre jobb létesítményhelyzet inspirálni fogja a nálunk futballozó fiatalokat. Nagy figyelmet fordítottunk a női labdarúgásra is.”
A szakmai igazgató hozzátette: a felnőttegyüttes közvetlen utánpótlásának tekinthető „árnyékcsapat” a tavalyi bronzérem után idén második lett a bajnokságban. A gárdából tíz futballista került fel a felnőttkeretbe.
A zöld-fehérek korosztályos alakulatai – az „árnyékcsapattal” együtt – a különböző bajnokságokban három-három arany- és ezüstérmet gyűjtöttek be, mellette pedig eredményesen szerepeltek a különböző hazai és nemzetközi tornákon is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

gólparádék és egy parádés meccs

H csoport, 1. forduló:

Spanyolország–Ukrajna 4–0 (2–0) Tovább olvasom